Política

Carlos Moncho és el recomanat de Torró d'aquesta setmana

És un dels membres del nodrit departament de Protocol de l'Ajuntament de Gandia, treball pel qual cobra 20.000 euros anuals

La seua tasca hauria de vetllar pels interessos dels 25 regidors municipals, es dedica a atacar als membres de l'oposició en les xarxes socials

Aquesta setmana els socialistes destapen el nom de Carlos Moncho, el novè membre de la formació política juvenil del PP, les Noves Generacions (NNGG), que troba sou en el club dels “endollats de Torró”.

Així, aquest jove va ser un dels primers agraciats amb un lloc de treball donat a dit pel govern de Torró. Concretament, va entrar a l'inici de la legislatura a formar part del departament de Protocol, un dels més nodrits de l'Ajuntament de Gandia, que hui funciona amb tres persones.

Tot i que Moncho no té cap formació reconeguda, ni tan se val en matèria de protocol, on es requereixen estudis d'elevat preu, percep un sou de més de 20.000 euros de l'Ajuntament de Gandia que li paguen amb els diners dels impostos. Probablement per la falta de formació en la matèria, Moncho no sap que treballa en protocol no sols per als 13 regidors del seu partit, del PP, sinó de tots els membres de la corporació municipal, els 25 regidors, als quals els deu un tracte deferent i de respecte que, pel que es pot veure a les xarxes socials, no té per als regidors de l'oposició.

Tot i la seua curta carrera política, ja ha tingut suficient per a cobrar un sou. Moncho milita en Noves Generacions des de fa poc més de tres anys. Des de la seua incorporació a l'organització, forma part del seu Comité Executiu, com a responsable de Polítiques Socials. És el mateix càrrec que ocupà amb Víctor Soler com a President i ara, amb Alberto Moratal com a màxim dirigent. Des de juny de 2011, forma part del departament de Protocol de l'Ajuntament de Gandia, coincidint amb la victòria electoral d'un PP que anava a governar sense assessors.

Però res més lluny de la realitat, perquè Moncho ja és el novè membre de NNGG que destapen els socialistes de Gandia com a recomanat, i encara en queden més.

Uns joves als quals Torró els paga un sou per a que es dediquen a insultar a l'oposició en les xarxes socials.

A més d'aquesta tasca, a dia de hui el treball que més se li coneix a Moncho, és el de 'chico de los recados' de Torró, donat que es dedica a portar-li la maleta i el cotxe personal amunt i avall.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.