Política

Compromís per Paterna fa públics els sous del grup municipal

La formació exigeix transparència a tots els corporatius del municipi

Compromís per Paterna considera “fonamental fer de la transparència una pràctica quotidiana i més en aquestos temps on la corrupció i l'obscurantisme estan a l'ordre del dia”. Per això han fet públics al web (http://compromisperpaterna.com/info/transparencia-sous-publics/) els salaris del regidor alliberat, les assistències de la portaveu municipal, i els sous de les dos assessores del grup, a més de les dietes per assistència dels representants en SUMPA i GESPA, que renunciaren oficialment a percebre-les.

La portaveu municipal, Loles Ripoll, assenyala que “qualsevol ciutadà té dret a fiscalitzar allò públic, i més quan es tracta de les retribucions. Pensem que en un sistema democràtic la transparència ha de ser una senya d'identitat, una garantia per a caminar en la direcció del bon govern. I una ferramenta per a lluitar contra les pràctiques corruptes, abusives i irregulars”.

Amb la publicació de totes aquestes dades, que es poden consultar al web, la coalició espera que la resta de corporatius de Paterna trien el camí de la transparència i que també les donen a conéixer. Amb aquesta acció volen acabar amb el descrèdit de la política i de la classe política des de l'àmbit local. Per això exigeixen que la resta dels corporatius s'afegisquen i que també publiquen aquestes dades de cadascuna de les seues formacions, com a garantia que Paterna és un municipi transparent o que, almenys, vol començar a ser-ho.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.