Política

Lola Moncho és la recomanada del PP de Gandia d'aquesta setmana

Va estar apartada de la darrera candidatura electoral després de saber-se que la seua empresa havia obtés adjudicacions públiques de la Generalitat, i de conèixer-se que era propietària de terrenys a Sanxo Llop

Aquesta setmana els socialistes destapen el nom de Lola Moncho, la cuinera dels 'xanxullos' de l'Alcalde, nova col·locada al departament d'Alcaldia del consistori, després d'haver estat 'número dos' de Torró, apartada de la candidatura i tertuliana televisiva, respectivament.

Moncho va estar el gran fitxatge electoral de la candidatura de Torró, aleshores candidat neòfit i paracaigudista imposat pel seu amic i president provincial del PP, Alfonso Rus. Avalada per una suposada trajectòria empresarial d'èxit, Moncho acompanyà a Torró en els moments més difícils del partit, i després d'una derrota electoral que va obligar l'actual alcalde a fugir a Argentina un temps.

Tot i això, després vingueren els escàndols, i de fitxatge estrella, Moncho va passar a desterrada de la darrera candidatura municipal. Els mitjans de comunicació destaparen que Moncho havia estat adjudicatària de concursos públics de la Generalitat Valenciana a la seua empresa, a obres com la residència d'Estudiants del Grau, criticada per Torró.

A més, es va saber també que Lola Moncho era propietària de terrenys a la parcel·la Sancho Llop, objecte d'un procés urbanitzador per poder instal·lar-hi l'Hospital Comarcal.

La retirada del seu nom de la candidatura municipal no els ha eixit de bades als gandians. El seu fill, Dani Furió, ha estat Gerent d'Iniciatives Públiques fins que, fa uns mesos, abandonà el seu càrrec en negar-se a signar documents compromesos. Ara, Torró premia la seua antiga 'número dos' amb un lloc de confiança al departament d'Alcaldia de l'Ajuntament de Gandia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
guerra a europa

Rússia expulsarà sis diplomàtics britànics acusats d’espionatge i sabotatge

barcelona
Política

Turull alliçona Marlaska: “Les competències exclusives en immigració es poden traspassar ”

barcelona

El PP de Girona demana un pla de neteja específic contra les pintades

GIRONA
amèrica del sud

Veneçuela convoca l’ambaixador espanyol per les paraules “insolents” de Robles

barcelona
Oriol Lázaro
Alcalde de Campdevànol (Sumem per Camdevànol-Junts)

“Parlo en nom de tots, el govern tripartit té molt bona salut”

estats units

Trump descarta ara un altre debat amb Harris

barcelona

La portaveu de Junts a Ripoll deixa l’acte de regidora

RIPOLL
europa

Stoltenberg serà el nou cap de la Conferència de Seguretat de Munic

barcelona
israel

Dimiteix el cap de la unitat més gran de l’Exèrcit israelià pel fracàs del 7 d’octubre

barcelona