Política

El PP de Foios utilitza el BIM per criticar l'oposició

Compromís demana la desaparició d'aquesta publicació i que es retransmeten els plenaris per Internet

El govern de Foios utilitza el Butlletí municipal com a un òrgan de propaganda del PP segons assegura el regidor de Compromís, Sergi Ruiz.

El número de febrer està destinat a la informació d'interés exclusiu del PP i a enaltir la figura de l'alcalde, com si no hi hagués més regidors a l'ajuntament. L'alcalde, ara, convertit en responsable de premsa i propaganda, manté un periòdic de poca utilitat per al ciutadà i que té com a finalitat vendre la seua “gestió” davant les crítiques dels butlletins de Compromís.

Sergi Ruiz denuncia que amb les presses “per posar en el carrer la seua propaganda, l'alcalde s'ha oblidat d'indicar en la publicació el dipòsit legal, la impremta i fins i tot l'equip redactor.” A més demana que “el PP es pague amb recursos propis els seus butlletins informatius com fem la resta de partits.”

El regidor denunciant manifesta el seu malestar i la seua preocupació per l'actitud de l'alcalde per haver censurat l'escrit del seu grup, en el qual denunciem que la seua gestió no és tan brillant com fa creure a la ciutadania.

Per a Compromís, en estos moments de crisi cal establir les prioritat. Enguany l'alcalde ha augmentat un 10% la despesa en propaganda, el butlletí costarà 6.000 euros. Per raons econòmiques la coalició denunciant demana la seua desaparició i que siga amb l'esforç econòmic de cada partit el que informe a la població.

Quan a la informació a la ciutadania, ja ha proposat la retransmissió dels plenaris municipals a través d'internet. Esta iniciativa vol aprofundir en la transparència informativa i afavorir la participació ciutadana en els assumptes de l'Ajuntament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.