Política

El portaveu de la Comunitat de Madrid compara els manifestants amb els colpistes del 23-F

El conseller de la Presidència de Madrid afirma a través del seu compte a Twitter que la marea “antisistema i antidemocràtica d'aquesta tarda és un tsunami contra les llibertats”

El conseller de la Presidència i portaveu de la Comunitat de Madrid, Salvador Victoria, ha comparat els manifestants de les ‘marees ciutadanes' –convocades aquest dissabte arreu de l'Estat contra els polítics, les retallades i la corrupció– amb els colpistes del 23-F de 1981. Per a Victoria, alguns dels participants “prenen els carrers i deslegitimen les urnes”

“Necessitem democràcia i no que avui, com fa 32 anys, els enemics de les llibertats prenguin el Congrés i els carrers”, ha piulat Victoria al seu compte oficial de twitter, en referència al fracassat cop d'Estat a Espanya el 23 de febrer del 1981.

I després d'aquest, ha volgut afegir altres tuits contra les mobilitzacions ciutadanes: “La marea antisistema i antidemocràtica d'aquesta tarda és un tsunami contra les llibertats i la democràcia parlamentària. No ens enganyen”.

En aquest sentit, ha apuntat també que “la desconfiança justificada en els polítics no legitima prendre els carrers per contradir un sistema que garanteix les llibertats de tots”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.