Política

El síndic de greuges fa palés que no hi ha transparència en l'Ajuntament de Torrent

La municipalitat no contesta a un requeriment informatiu d'aquesta institució valenciana

Compromís ha denunciat la falta de resposta i transparència de l'Ajuntament de Torrent, arran la petició del síndic de greuges perquè se li facilite la informació corresponent a les queixes plantejades pels veïns i veïnes afectats pel Centro Hípico Las Palmas.

El síndic, en el seu escrit, relata la tardança a rebre l'informe sol·licitat a l'Ajuntament de Torrent, en relació amb les queixes i preguntes dels veïns afectats per aquest centre hípic. A més, el defensor del poble valencià ha tornat a demanar que se li envie aquest informe de manera “urgent” per a poder emetre una valoració sobre els fets denunciats.

Finalment, Vicent Beguer ha expressat que “el govern del PP faria bé a preocupar-se perquè l'Ajuntament contestara als requeriments del síndic, fets a petició dels veïns i veïnes de Torrent, atés que és la millor manera de demostrar la transparència de la qual presumeix en la seua pàgina Web”.

A la primera cullerada... front

Pere Rossell

Com que al partit “absolutista” que governa la municipalitat d'aquesta localitat gran de la comarca de l'Horta li agrada tant fer publicitat i propaganda, no passa ni un mes que s'ha de desdir d'alguna de les coses que anuncia a amb tabalet i dolçaina.

En aquesta ocasió, no ha sigut cap regidor o regidora de l'oposició la persona encarregada de traure els colors a l'alcaldessa Folgado. Ha sigut el síndic de greuges qui ha hagut de demanar informació sobre un tema denunciat davant l'oficina de queixes d'aquest organisme autònom valencià.

Amb l'escrit remés, i ara fet públic, s'evidencia que la transparència informativa de l'Ajuntament torrentí té els peus de fang i que aquesta transparència no va més enllà de les tanques instal·lades a la vora de la torre perquè els jubilats i pensionistes puguen observar les obres del mercat municipal, sense haver de pujar a l'escala del principal monument de la vila, amb el consegüent perill que això suposaria per als observadors.

Després de conegut aquest cas, encara hi haurà gent que voldrà demanar per a l'alcaldessa torrentina el guardó com a millor alcaldessa d'aquest País Valencià nostre?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.