Política

Es constitueix a Banyeres de Mariola l'assemblea de Joves amb Compromís

L'lacoià Raül Seguí serà el seu portaveu

Divendres passat es va constituir a Banyeres de Mariola l'assemblea de joves de Compromís en un acte celebrat a la Casa de Cultura i que va comptar amb representants del Bloc Jove, Joves amb Iniciativa i els joves de la comarca adherits a la coalició.

El nou col·lectiu comarcal materialitza així la proposta ciutadana de Compromís, on la joventut té un paper clau per a dur a terme la renovació política al territori valencià que proposa aquesta coalició de partits.

L'alcoià Raül Seguí va rebre el suport unànime de l'assemblea constituent per tal de ser el portaveu de Joves amb Compromís per l'Alcoià - Comtat - les Foies al fer menció de «la importància de fer comarca per tal de sumar esforços i defensar els interessos de la joventut comarcal».

Joves amb Compromís vol treballar sobre les necessitats del jovent de la comarca, «per això és tan necessària la participació de totes i tots; la unitat en les reivindicacions de tots els pobles de la comarca és fonamental per a que la nostra veu siga sentida”, afirmava Seguí a la seua intervenció.

El portaveu de Joves amb Compromís afegia que es pot canviar el sistema des de dins, “Si som la generació millor formada de la història, aprofitem-ho. Compromís ens dóna les ferramentes per aportar la visió de la joventut al canvi que necessitem els i les valencianes».

Finalment, Seguí convidava a prendre part del projecte de Compromís en aquestes comarques i per a la resta del país, perquè «una ciutadania organitzada és una ciutadania forta i més propera de la llibertat col·lectiva».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
estat espanyol

Óscar López serà el nou ministre de Transformació Digital

barcelona
Política

Presentaran una moció de censura per fer fora ERC de l’alcaldia de Sant Eugènia de Berga

Santa Eugènia de Berga
política

Illa i Collboni acorden incrementar la taxa turística als creuers que fan escala a Barcelona

barcelona
política

Rull trasllada per carta a Illa el seu enuig sobre l’informe dels Mossos

barcelona
política

Montero defensa la gestió fiscal catalana amb solidaritat territorial

barcelona
estat espanyol

Isabel Perelló promet el càrrec com a presidenta del CGPJ i del Suprem

barcelona
guerra a gaza

Els EUA presenten càrrecs contra els principals líders de Hamàs

barcelona

Junts diu que Antifrau ha obert un expedient a l’Ajuntament

SANT FELIU DE GUÍXOLS
guerra a europa

Dimiteix el ministre d’Afers Estrangers ucraïnès

barcelona