Política

Soraya Díaz és la beneficiada del PP de Gandia d'aquesta setmana

Membre de l'executiva de “Nuevas Generaciones”, és filla d'Elisabeth Moreno, de l'executiva del PP i candidata en la darrera llista electoral

Es tracta de l'onzena “endollada” de les NNGG, que té a pràcticament tota la seua executiva cobrant sous de l'Ajuntament

En la setmana de la Dona i de la Fira dels Estudiants, en plena polèmica entre la regidoria de Joventut, al càrrec de Víctor Soler i el Consell dels Joves de Gandia, els socialistes demostren quina és l'única aposta que per les dones i per la joventut realitza el PP de Gandia: pagar sous als seus joves amb diners de tots.

I és que la “col·locada” d'aquesta setmana és Soraya Díaz, vocal de l'executiva de la formació juvenil del PP, las Nuevas Generaciones i es tracta de l'onzena membre de NNGG que destapen els socialistes com a “recomanada” de l'Ajuntament de Gandia. Onze joves que li costen a l'Ajuntament prop de 20.000 euros al mes, o el que és el mateix, més de 200.000 euros a l'any. I tot, mentre li ha retallat la subvenció al Consell dels Joves de manera brutal, passant de 70.000 euros que va subvencionar el darrer govern socialista a l'actual proposta del regidor Víctor Soler, de només 20.000 euros anuals.

I és que per al PP de Torró i Víctor Soler, només hi ha diners per als seus i com que el Consell dels Joves no van aconseguir controlar-lo, ara tracten d'ofegar-lo, retallant en ajudes mentre gasten milers d'euros al mes per a pagar nòmines als seus endollats. Unes retallades que podrien provocar un ERO en el Consell dels Joves, deixant sense feina a tècnics en la matèria.

Pel que fa a Soraya Díaz, cal dir que és vocal en l'actual executiva de NNGG que presideix el capità dels “beneficiats” dels joves del PP, Alberto Moratal. A més, és filla d'Elisabeth Moreno, membre de l'executiva del PP, on és secretària de l'àrea de Corea, i que va ser membre de la candidatura del PP a les eleccions de 2011, concretament la número 20 de la llista de Torró, aquella en la qual, davant de notari, es van comprometre a no contractar a familiars directes dels membres de la llista.

Aquest suport al PP li'l paga Torró amb un dels més de 50 jornals a endollats que té repartits per tot l'Ajuntament de Gandia. En el cas d'Elisabeth Moreno, és la seua filla Soraya Díaz la que percep la nòmina treballant a la recepció del Fòrum de Convivència Manuel Broseta, que es consolida com al viver dels endollats del PP i les NNGG.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.