Política

Soraya Díaz és la beneficiada del PP de Gandia d'aquesta setmana

Membre de l'executiva de “Nuevas Generaciones”, és filla d'Elisabeth Moreno, de l'executiva del PP i candidata en la darrera llista electoral

Es tracta de l'onzena “endollada” de les NNGG, que té a pràcticament tota la seua executiva cobrant sous de l'Ajuntament

En la setmana de la Dona i de la Fira dels Estudiants, en plena polèmica entre la regidoria de Joventut, al càrrec de Víctor Soler i el Consell dels Joves de Gandia, els socialistes demostren quina és l'única aposta que per les dones i per la joventut realitza el PP de Gandia: pagar sous als seus joves amb diners de tots.

I és que la “col·locada” d'aquesta setmana és Soraya Díaz, vocal de l'executiva de la formació juvenil del PP, las Nuevas Generaciones i es tracta de l'onzena membre de NNGG que destapen els socialistes com a “recomanada” de l'Ajuntament de Gandia. Onze joves que li costen a l'Ajuntament prop de 20.000 euros al mes, o el que és el mateix, més de 200.000 euros a l'any. I tot, mentre li ha retallat la subvenció al Consell dels Joves de manera brutal, passant de 70.000 euros que va subvencionar el darrer govern socialista a l'actual proposta del regidor Víctor Soler, de només 20.000 euros anuals.

I és que per al PP de Torró i Víctor Soler, només hi ha diners per als seus i com que el Consell dels Joves no van aconseguir controlar-lo, ara tracten d'ofegar-lo, retallant en ajudes mentre gasten milers d'euros al mes per a pagar nòmines als seus endollats. Unes retallades que podrien provocar un ERO en el Consell dels Joves, deixant sense feina a tècnics en la matèria.

Pel que fa a Soraya Díaz, cal dir que és vocal en l'actual executiva de NNGG que presideix el capità dels “beneficiats” dels joves del PP, Alberto Moratal. A més, és filla d'Elisabeth Moreno, membre de l'executiva del PP, on és secretària de l'àrea de Corea, i que va ser membre de la candidatura del PP a les eleccions de 2011, concretament la número 20 de la llista de Torró, aquella en la qual, davant de notari, es van comprometre a no contractar a familiars directes dels membres de la llista.

Aquest suport al PP li'l paga Torró amb un dels més de 50 jornals a endollats que té repartits per tot l'Ajuntament de Gandia. En el cas d'Elisabeth Moreno, és la seua filla Soraya Díaz la que percep la nòmina treballant a la recepció del Fòrum de Convivència Manuel Broseta, que es consolida com al viver dels endollats del PP i les NNGG.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

Constituïdes les disset comissions legislatives d’aquest mandat

barcelona
guerra a europa

Rússia expulsarà sis diplomàtics britànics acusats d’espionatge i sabotatge

barcelona
Política

Turull alliçona Marlaska: “Les competències exclusives en immigració es poden traspassar ”

barcelona

El PP de Girona demana un pla de neteja específic contra les pintades

GIRONA
amèrica del sud

Veneçuela convoca l’ambaixador espanyol per les paraules “insolents” de Robles

barcelona
Oriol Lázaro
Alcalde de Campdevànol (Sumem per Camdevànol-Junts)

“Parlo en nom de tots, el govern tripartit té molt bona salut”

estats units

Trump descarta ara un altre debat amb Harris

barcelona

La portaveu de Junts a Ripoll deixa l’acte de regidora

RIPOLL
europa

Stoltenberg serà el nou cap de la Conferència de Seguretat de Munic

barcelona