Política

El PSOE de Banyeres tampoc aprova el pressupost de 2013

Argumenten que es tracta d'uns comptes irreals amb previsions d'ingressos hipotètics i la major part d'ells en l'aire

El grup municipal del PSOE a l'ajuntament de Banyeres de Mariola, tampoc ha aprovat el pressupost municipal del present any a l'argumentar que aquest es pot qualificar com «d'irreal», segons ha comentat el portaveu Fernando Sempere.

Per al grup socialista, les previsions d'ingressos fetes pel Partit Popular són totalment hipotètiques i queden supeditades, en major mesura, a les possibles subvencions que es puguen rebre, la qual cosa denota «falta de rigor» en l'elaboració del pressupost anual.

Els socialistes critiquen que en el compte anual s'hagen vist rebaixades partides com la conservació i dotació de material a les escoles, en agricultura, millora de l'accessibilitat, que no s'invertisca més en joventut amb la finalitat d'ajudar en la creació de llocs de treball o que una de les partides «insígnia» del PP per aquest any siga la creació d'un Centre d'interpretació de la fabricació del paper a l'antic molí Sol amb una dotació de 120.000 €, quan el municipi ja disposa del Museu Valencià del Paper o l'antiga fàbrica de l'Estació, un edifici que acabarà també en runa total com els antics molins.

El PSOE també es pregunta per la creació d'una pista d'skate valorada en 21.000 € quan no es una pràctica que tinga massa seguidors en la població, o que el govern municipal haja destinat una partida molt important al soterrament de contenidors en la via pública, un projecte que no comptarà amb diners de la Diputació al no entrar dins del Pla d'Obres i Serveis de l'ens provincial.

Centenari socialista

El partit socialista continua amb la celebració del Centenari de la seua creació amb una sèrie d'actes que van tindre continuïtat amb la inauguració d'una exposició a la Fundació Valor amb motiu del Dia Internacional de la Dona i que hi romadrà fins el 17 de març.

En l'esdeveniment van intervindre la portaveu de justícia del PSPV-PSOE en les Corts Valencianes Veronica López Ramos, Toñi Serna, secretaria d'organització de la executiva provincial, i Pilar Brotons, secretaria d'acció electoral, a més del secretari local.

Així mateix, han vingut desenvolupant-se les xarrades anunciades al Centre de Salut que giren al voltant de la lactància i neonats comptant amb la col·laboració de les associacions Luna Roja i Mamantial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

ERC avala el preacord per investir Illa amb un “concert econòmic solidari”

barcelona
regne unit

Sis candidats opten per a succeir a Sunak al capdavant dels conservadors britànics

barcelona
guerra a europa

Rússia pren Vovche en el seu avanç a la regió ucraïnesa de Donetsk

barcelona
estats units

Joe Biden vol canviar el Suprem perquè cap president estigui fora de la llei

barcelona
estat francès

El govern apunta a extremistes d’ultraesquerra en el sabotatge als trens

barcelona
guerra a europa

La intel·ligència militar ucraïnesa tomba la pàgina web del Banc Central de Rússia

barcelona
regne Unit

El ‘forat fiscal’ del Regne Unit supera els 26.700 milions d’euros

barcelona
judicial

Llarena dóna dos dies per al·legar contra la decisió de no amnistiar Puigdemont per malversació

barcelona
estat espanyol

Juanma Moreno remodela el govern andalús i canvia de portaveu

barcelona