Política

La fotògrafa de Torró és la ”beneficiada” del PP de Gandia d'aquesta setmana

Per fer reportatges fotogràfics per a la revista “Sociedad y Política”, Salvá factura mensualment 1.600 euros al Gabinet de Premsa de l'Ajuntament de la ciutat

Va ser reubicada en l'Ajuntament de la ciutat després de ser presentadora estrella de Tele 7, en l'etapa en què el canal de televisió estava directament relacionat amb l'Alcalde, Arturo Torró

En plena setmana fallera, l'“endollada” de la setmana és Patri Salvà, fotògrafa de capçalera de l'Alcalde. Salvá integra “l'extens aparell de comunicació i propaganda adscrit a l'alcalde de la ciutat i pagat per tots”. Salvá és una de les tres fotògrafes que capta tots els moviments d'Arturo Torró i dels regidors del seu govern, i que habitualment exclou de les instantànies als regidors de l'oposició. Un staff molt extens tot i la crisi econòmica.

Salvá factura mensualment 1.600 € al Gabinet de Premsa de l'Ajuntament de Gandia, més que un regidor en l'oposició, per realitzar la seua tasca en el gabinet de l'Alcalde. Al mateix temps, però, realitza reportatges fotogràfics per a la revista “Sociedad y Política”, directament vinculada a Torró i que es nodreix dels reportatges i les imatges que li subministra el departament de Comunicació de l'Ajuntament de la ciutat. Un altre mitjà ben pagat amb diners públics.

Abans de formar part de la nòmina de fotògrafs del PP de Torró, Salvá era una de les presentadores estrella de Tele 7, quan la televisió comarcal estava directament vinculada a Arturo Torró, qui mai ha negat que va recomanar el nom del seu director i que n'estava directament vinculat.

Després del seu periple televisiu, Salvá va estar reubicada en l'Ajuntament de Gandia, amb una retribució pagada per tots. “Salvá integra un nodrit departament de Comunicació i Premsa caracteritzat per no respectar la pluralitat de forces polítiques de l'Ajuntament de Gandia”, una característica que comparteix amb la revista per a la què treballa. I és que, tal i com han denunciat els socialistes d'aquesta localitat d ela comarca de la Safor, al llarg de la legislatura, l'oposició no apareix als canals de comunicació de l'Ajuntament, ni tampoc al Butlletí d'Informació Municipal (BIM).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.