Política

Cultura no descarta reubicar l'exalcalde de Castelló José Luis Gimeno

Aquest polític del PP ja va estar apartat i “jubilat” del projecte de la Ciutat de les Llengües

La diputada autonòmica de Compromís Mònica Oltra Jarque , va presentar en desembre passat una pregunta escrita adreçada a la Consellera d'Educació, Cultura i Esports , desitjant contestació escrita.

Oltra exposava com l'anterior consellera responsable de Cultura, en la resposta a la pregunta sobre el futur de la plantilla de “Castelló Cultural” deia que s'està en un procés d'elaboració que inclourà una negociació amb els treballadors abans de ser definitiva la llista d'acomiadaments, i es donava de termini fins al 31 de desembre de 2013, sense aportar cap xifra concreta.

Respecte al futur del Conseller Delegat de Castelló Cultural, la Conselleria deia en anteriors respostes que l'extinció de la mercantil Projecte Cultural de Castelló comportarà lògicament, la supressió de la figura de Conseller delegat de l'entitat.

Per això es preguntà, tot i que es pensa suprimir la figura del Conseller Delegat de Castelló Cultural, si es pensava reubicar en qualsevol altre càrrec a qui en l'actualitat ostenta eixe càrrec.

La resposta donada ara per la Consellera, es continua dient que s'està en procés de reestructuració del sector (resposta tipus que es dóna a qualsevol pregunta parlamentària) sense respondre al que se li pregunta concretament, que és si es pensa reubicar a Gimeno en qualsevol altre càrrec.

Des de Compromís s'ha confiat en que aquesta resposta, que es limita a dir fets genèrics ja coneguts, siga simplement una evidència i mostra més de com la consellera d'Educació, Cultura i Esports respon sempre a coses que no se li contesten, sense atendre mai al que se li pregunta, abans això, que no siga cap dubte sobre si pensen o no rescatar per a càrrecs públics al ja jubilat ex alcalde de Castelló i exconseller Delegat de Castelló Cultural per a la ciutat de les llengües.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
estats units

Trump, sa i estalvi després de registrar-se un tiroteig prop del seu camp de golf a Florida

barcelona
guerra a gaza

Un míssil balístic disparat des del Iemen activa les alarmes en el centre d’Israel

barcelona
amèrica del sud

L’arrest de dos bascos a Veneçuela eleva el nivell de la crisi diplomàtica

barcelona

Caça major contra l’amnistia

Barcelona
política

Núria Navarro, nova diputada del PSC al Parlament de Catalunya

girona
Dídac Manresa Molins
Alcalde de Breda (ERC)

“Un dels objectius de legislatura és enllestir la redacció del POUM”

Breda
Política

El sentiment de catalanitat va a la baixa

Barcelona
amèrica del sud

Veneçuela deté dos bascos acusats de conspirar contra Maduro

barcelona
estats units

Trump promet deportacions a la ciutat sacsejada per les mentides

barcelona