Política

PP i PSOE de Picassent voten en contra de l'estalvi d'energia elèctrica

La coalició Compromís subratlla la esquizofrènia que suposa voler estalviar amb làmpades led i mantenir encesos tots els fanals de la localitat

El PP i el PSOE de Picassent han votat en contra de l'ordenança municipal presentada per Compromís que tenia com a objectiu plantejar un pla seriós de disminució de l'estalvi energètic de la població.

La ordenança presentada per la Coalició Compromís ha estat un informe seriós, concret, planificat i estudiat al mil·límetre amb l'únic objectiu d'assolir un consum energètic equilibrat al poble, des d'un punt de vista energètic però també econòmic.

Aquest doble objectiu està basat en la necessitat d'adequar el consum energètic de Picassent a les demandes medi ambientals del segle XXI, i per altre costa reduir la partida de despesa energètica que és la segona més important de l'Ajuntament de Picassent amb prop d'un milió i mig d'euros.

Amb aquesta postura, Compromís per Picassent assegura que “l'equip de govern del PSOE i el PP han demostrat que van de la ma i que es situen en contra de la postura d'apostar per la millora de la eficiència energètica de la població i d'aconseguir una gran despesa econòmica que podia ser destinada a polítiques socials. Per altra part, demostra també la demagògia d'un PSOE que li agrada utilitzar la propaganda per anunciar mesures d'escassa vàlua i amb l'ús de tecnologia (LEDS) que atenta contundentment contra el medi ambient”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.