Política

Mònica Oltra pregunta al conseller per les retallades de Sanitat a Picassent

Es fa ressò del sentiment d'indignació de gran part de la ciutadania d'aquesta localitat de l'Horta

La Portaveu adjunta de la Coalició Compromís a les Corts Valencianes, la diputada Mònica Oltra, ha remés una pregunta escrita al conseller de Sanitat, Manuel Llombart, perquè done explicacions per les retallades que va patir el poble de Picassent del Servei Vital Bàsic (SVB) d'ambulàncies.

Des de Compromís per Picassent ja es va fer palesa la intenció de portar el retall a les Corts Valencianes per a que des del Govern Valencià es donaren explicacions d'aquesta agressió als drets fonamentals dels ciutadans d'aquesta localitat de la comarca de l'Horta.

Mònica Oltra ha traslladat una pregunta en què demana al conseller quins són els estudis que s'han realitzat per prendre aquesta mesura. Es vol saber si aquestos estudis tenen un fonament mèdic o econòmic per a retallar despeses.

Per aquest motiu el grup de Compromís a les Corts farà de portaveu de les preocupacions del veïnat de Picassent davant la preocupació i malestar per aquest retall considerat injust, tañ i com ha assegurat el portaveu de Compromís a l'Ajuntament de Picassent, Artur Hernàndez.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.