Política

Juani Sevilla és la recomanada de la setmana del PP de Gandia

Actualment es presenta en els centres educatius de Gandia com a coordinadora del manteniment dels col·legis, que anteriorment gestionaven els propis centres

Va ser presidenta de l'AMPA del CP Sant Francesc de Borja i va utilitzar el càrrec com a trampolí per a entrar en la última llista electoral del PP

Aquesta setmana, els socialistes destapen el nom de Juani Sevilla, qui actualment es presenta en reunions que mantenen des de l'Ajuntament amb els centres educatius de Gandia, com a la coordinadora del manteniment dels col·legis de la vila. Aquest és el lloc de treball amb el que Torró li paga a Sevilla el seu suport en les darreres eleccions.

I és que Sevilla, que en aquell moment era la presidenta de l'AMPA del CP Sant Francesc de Borja, va utilitzar aquest càrrec com a trampolí, per a entrar a formar part de la llista electoral del PP en 2011, concretament en el lloc número 19.

Torró va fer ús aleshores del populisme, donat que els pares i mares d'aquest històric col·legi de Gandia feia dècades que esperaven una reforma en el seu centre educatiu que la Generalitat Valenciana, en mans del PP des de fa 18 anys, retardava constantment, tot i haver estat licitades les obres en la passada legislatura.

Torró va utilitzar a Sevilla com a membre visible d'una promesa que, sabia que no depenia d'ell, i era la de portar a terme unes obres que havien de coordinar i pagar des del govern valencià, que havia paralitzat el procediment per falta de diners.

I ara, després de les eleccions, Torró li ha pagat a Juani Sevilla aquell favor amb un lloc de treball creat expressament per a ella.

I és que si fins ara eren els propis centres educatius els qui s'encarregaven de gestionar la reparació de desperfectes puntuals que afectaven al seu manteniment, però amb el govern del PP, aquesta qüestió ha estat privatitzada i donada a dit a una empresa que, curiosament, és propietat d'un membre de l'executiva dels populars a Gandia, Miguel Micó.

En aquell moment, el govern de Gandia va mentir assegurant que aquesta privatització suposava un estalvi, mentre que en realitat el que suposava era la creació d'un lloc de treball per a una “recomanada” de la llista electoral i una adjudicació a una empresa amiga.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.