Política

L'exalcalde d'Alacant, imputat per una nova causa

Luis Díaz Alperi ha sigut citat a declarar el pròxim dia 26 d'abril pels presumptes delictes de frau fiscal, falsedat documental i suborn passiu impropi

L'actual diputat del PP també està implicat en el “cas Brugal”

L'exalcalde d'Alacant, Luis Díaz Alperi, ha sigut formalment imputat pel magistrat del TSJ valencià, Antonio Ferrer, en una nova causa, que se suma al cas Brugal. Ferrer l'acusa d'haver comés presumptament delictes de frau fiscal, falsedat documental i suborn passiu impropi. Segons la denúncia presentada per la fiscalia, l'actual diputat a les Corts, va ocultar a Hisenda dos milions d'euros i va eludir l'abonament de prop de 700.000 euros. Per a simular aquests fluxos de diners, que es van traduir suposadament, entre altres coses, en un luxós iot, Alperi hauria simulat contractes i operacions mercantils amb diversos empresaris, i s'hauria beneficiat igualment del pagament de l'amarratge en què tenia el seu vaixell per tercers fins al passat 31 de desembre.

Per tot això, ha sigut citat a declarar el pròxim 26 d'abril. Junt amb ell, ho faran també com a imputats José Contreras, administrador de la societat Maldonado 33 i Antonio Solana.

Alperi està imputat en el cas Brugal pels presumptes delictes de revelació informació privilegiada, tràfic d'influències i suborn relacionats amb el PGOU d'Alacant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.