Política

L'Ajuntament de Dénia no informa l'oposició sobre els fanals del Montgó

El regidor de Compromís fa dos mesos que va demanar les factures i els contractes de la seua instal·lació i encara no ha rebut resposta

El grup Bloc - Compromís s'ha queixat que més de dos mesos després de que es demanaren per registre d'entrada al departament d'intervenció les factures de les faroles fotovoltaiques instal·lades a finals de 2010 a la zona del Montgó i l'expedient de contractació i muntatge de les mateixes, encara no han rebut cap resposta per l'equip de govern.

El grup municipal ha criticat aquestes faroles des del seu començament i ho continua fent considerant que la instal·lació d'aquestes faroles ha sigut com “tirar els diners al fem”. El problema és que, a més a més, l'equip de govern no informa de quants diners exactament han costat a Dénia aquestes faroles.

Josep Crespo critica que l'equip de govern haja deixat tant de temps per a fer alguna cosa i exigeix responsabilitats al regidor Sisco Signes. Perquè ja fa molt de temps que a més d'aquestes crítiques, s'ha detectat també que la majoria d'aquestes faroles estan col·locades al costat d'arbres que les tapen en la seua totalitat i per tant, no deixen que aquestes puguen absorbir la llum solar suficient per a transformar-la en energia.

Així doncs, la coalició política que fa la denúncia critica que es va fer una inversió molt gran en aquestes faroles i no han resultat efectives.

Cal destacar que el Bloc - Compromís dóna suport a la instal·lació de faroles fotovoltaiques, ja que aquestes són del tot sostenibles i ajuden a protegir el medi ambient amb l'estalvi energètic que suposen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
ESTATS UNITS

Biden: “Sóc el candidat més qualificat per guanyar i per governar”

BARCELONA
política

Vox deixa el PP al País Valencià pels menors acollits

madrid

Orbán, l’aliat incòmode

Barcelona
Isaac Ramió
Alcalde de Sarrià de Ter (Poble Actiu Sarrià, PAS)

“El pla de sanejament inclou mesures correctores”

Sarrià de Ter
Cimera de l’OTAN

Zelenski veu “molt a prop” l’adhesió d’Ucraïna a l’Aliança

Barcelona
ESTATS UNITS

Els donants s’impacienten amb Biden i la seva resistència a plegar

BARCELONA
Guerra a Ucraïna

Washington i Berlín frustren un complot rus per matar un fabricant d’armes

Barcelona
judicial

Aguirre va denegar l’amnistia a Puigdemont obviant a la fiscalia

barcelona
Estat espanyol

Un informe de la UCO descarta la participació de Gómez en adjudicacions

Barcelona