Política

Santi Gomar és el “beneficiat” del PP d'aquesta setmana

Després de realitzar diferents vídeos per a la campanya electoral del PP de Torró, aquest “canviant” de la política ha estat cobrant-se la col·laboració facturant al consistori des del primer dia del nou govern

Aquesta setmana de la cultura i del llibres, els socialistes destapen el nom d'un assidu de la cultura gandiana, Santi Gomar, un “canviant” de la política que ha sobreviscut a diferents canvis de govern per a seguir cobrant dels diners de tots els gandians.

En aquesta ocasió, Gomar va prendre partit des d'un primer moment pel PP, i després de realitzar diferents vídeos per a la campanya electoral de Torró, va cobrar els favors facturant-li a l'Ajuntament des del primer dia de la legislatura actual.

En un primer moment, Gomar va estar molt estretament relacionat amb el departament de Cultura, fins al punt s'haver-se autoproclamat en petit comitè com una mena de director del departament a les ordres del regidor Vicent Gregori.

Precisament la tensa relació entre els dos el va apartar del departament de Cultura després d'haver organitzat distintes tasques, entre elles coordinar un espai de la Fira, prou criticat, per cert.

De Cultura, Gomar va anar a parar a Gandia Protur, on també ha protagonitzat airades disputes amb els seus responsables, Pepe Just i Carlos Bolta. El motiu de les discussions: el fracassat Maremàgnum, que es va desenvolupar baix la tutela de Santi Gomar.

Des d'un primer moment, els socialistes van titllar aquella bogeria de proposta com un forat negre per on es perdien els diners dels gandians. Amb el temps, fins i tot el govern més opac de la història de Gandia (el del PP) ha confirmat pèrdues en l'activitat. No se sap la quantitat exacta, però molt probablement ronde el mig milió d'euros. Fracàs de diners i de públic, amb funcions que es van haver de cancel·lar perquè no hi havia ni 15 espectadors.

El departament per al qual treballa ara Santi Gomar no està massa clar, però el que si se sap és que està sent l'encarregat d'organitzar la cavalcada de Sant Joan i algunes activitats a la platja. Una cavalcada per a la qual, per cert, ha estat comprant carrosses a les comparses falleres de Gandia. Unes carrosses que s'han estat emmagatzemant al famós local de la Citroën, on ja fa mesos que, segons el govern de Gandia, deurien haver començat les obres per al futur retén policial.

Però la única cosa certa és que a data de hui s'han pagat més de 2 milions d'euros en plena crisi per a adquirir un local d'una persona afí al PP i que només serveix per a emmagatzemar carrosses de comparses falleres. Possiblement, el magatzem més car de la història.

Actualment Santi Gomar cobra un sou de 2.000 euros mensuals per les tasques que realitza organitzant activitats a la platja i la cavalcada de Sant Joan.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
guerra a gaza

Els atacs israelians contra el nord de la Franja causen una vintena de morts més

barcelona
guerra a europa

Rússia i Ucraïna intercanvien 206 presoners de guerra més

barcelona
política

Nova Esquerra aposta perquè el president d’ERC no sigui alhora candidat

barcelona
vaticà

Francesc demana als catòlics dels EUA votar “el mal menor"

barcelona
guerra a europa

Biden i Starmer ajornen la decisió sobre l’ús de míssils de llarg abast contra Rússia

barcelona

La llavor del Ciemen

Barcelona
Neus Brunet Campeny
Cap de l’oposició de Breda (Junts)

“La principal prioritat és posar en marxa el centre de dia”

Breda
David Minoves i Llucià
President del CIEMEN

“No es pot entendre el creixement de l’independentisme sense el Ciemen”

Barcelona
POLÍTICA

Sílvia Biosca, proclamada la primera alcaldessa de Pineda

Pineda de Mar