Política

Exigeixen a l'Ajuntament que retire la informació sobre transparència del web municipal de Torrent

El grup Compromís denuncia desinformació obstinada per part de l'alcaldia

Compromís per Torrent exigix al PP que retire qualsevol referència a la transparència del govern municipal mentre no responga les peticions d'informació dels grups de l'oposició.

En concret el seu portaveu Sento Beguer s'ha referit als escrits presentats pel seu grup municipal demanant còpia de les gravacions dels Plens municipals de la legislatura, còpia de les sentències de l'IBI favorables al veïnat i el detall de les partides de la liquidació del pressupost de 2012 presentat pel PP.

Beguer es pregunta quin tipus de transparència pot publicitar-se en una pàgina web Municipal, quan no es faciliten als regidors que composen el Ple la informació necessària per a acomplir amb les seues responsabilitats atorgades democràticament en unes eleccions.

El portaveu de Compromís ha recordat al govern del PP que està obligat a facilitar la informació demanada en un termini no superior a 5 dies, a tenor del que obliga l'article 14 del Reial Decret 2568/1986 d'Organització i Funcionament de les Entitats Locals.

En eixe sentit Beguer ha explicat que han passat 20 dies des de la primera de les peticions d'informació sense cap resposta o resolució motivada per part de l'Alcaldessa de Torrent o algú dels regidors populars.

Finalment els regidors de Compromís es pregunten si el criteri de no facilitar informació és el mateix pel que va optar el regidor popular Santiago Miquel, de no respondre públicament als fets denunciats per part de familiars de les víctimes del Metro de València.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
POLÍTICA

Paneque serà portaveu del govern d’Illa i assumirà Territori, Habitatge i Transició Ecològica

Girona

Vidreres aprova el Pla de Gestió Ètica de colònies de gats

VIDRERES
estats units

L’equip de Trump denuncia que han piratejat les seves comunicacions

barcelona
israel

La fiscal general ordena aturar les subvencions a les llars d’infants dels ultraortodoxos

barcelona
regne unit

La fiscalia estudia endurir les penes per als autors dels aldarulls ultres

barcelona
guerra a europa

Zelenski admet l’operació de tropes ucraïneses en territori rus

barcelona
salvador illa

El filòsof seriós

política

Montero està al 100% amb el finançament i no oblida Junts

madrid
veneçuela

L’oposició denuncia una persecució política “a nivells inhumans”

barcelona