Política

Es demana a Paterna la rebaixa de l'IBI en un 12%

Compromís per Paterna ha presentat aquest matí un escrit per registre per a exigir que el consistori adopte aquest acord

Compromís per Paterna ha presentat aquest matí un escrit per registre “per a exigir que el consistori del municipi faça una rebaixa neta del 12% al rebut de l'impost de béns immobles (IBI), modificant el Pla d'Ajust i així poder adequar-lo a que la contribució baixe en eixe percentatge el proper any”.

La portaveu de Compromís en Paterna, Loles Ripoll, explica que “la ciutadania comença a estar farta de les mentides i la incompetència de l'alcalde i del seu regidor d'Hisenda, Manuel Palma. La primera autoritat municipal ha decidit tirar la tovallola i mentir als veïns i veïnes dient-los que és impossible baixar l'IBI i que la pujada d'impostos és necessària. Situació que, si haguera estudiat els comptes de Compromís, ara segurament seria molt diferent i la ciutadania haguera estat beneficiada”.

Segons Ripoll, “en Compromís ens quadren els numeros i, tal i com es reflecteix al nostre pressupost alternatiu, es podria rebaixar un 12% al rebut de la contribució. No es pot sagnar a la població amb una pujada de taxes tan escandalosa i fer que la ciutadania trie entre donar de menjar a la família o pagar un rebut desorbitat de la contribució”.

A més a més, “hem d'assistir a un espectacle llastimós de l'alcalde i els seus regidors del PP, on només fan que dir mitges veritats que maregen a la ciutadania. Per una banda tenim a Alfonso Romero que al ple va anunciar una rebaixa cadastral del 15% que anava a repercutir-se al rebut de l'IBI. I per l'altra, el regidor Manuel Palma que ni sap ni contesta i, el que és més greu, ni es presenta a les reunions amb els veïns quan es convoquen per a parlar del tema”.

La coalició espera que Lorenzo Agustí atenga l'escrit lliurat per Registre d'Entrada i que pense en el benestar de la seua ciutadania, modificant el Pla d'Ajust i l'adeqüe a una baixada del 12% al rebut de la contribució en 2014.

En cas contrari, des de Compromís presentaran una moció exigint la modificació del dit Pla d'Ajust i perquè els veïns i veïnes puguen tindre de veritat la modificació a la baixa del seu rebut de l'IBI.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

Constituïdes les disset comissions legislatives d’aquest mandat

barcelona
guerra a europa

Rússia expulsarà sis diplomàtics britànics acusats d’espionatge i sabotatge

barcelona
Política

Turull alliçona Marlaska: “Les competències exclusives en immigració es poden traspassar ”

barcelona

El PP de Girona demana un pla de neteja específic contra les pintades

GIRONA
amèrica del sud

Veneçuela convoca l’ambaixador espanyol per les paraules “insolents” de Robles

barcelona
Oriol Lázaro
Alcalde de Campdevànol (Sumem per Camdevànol-Junts)

“Parlo en nom de tots, el govern tripartit té molt bona salut”

estats units

Trump descarta ara un altre debat amb Harris

barcelona

La portaveu de Junts a Ripoll deixa l’acte de regidora

RIPOLL
europa

Stoltenberg serà el nou cap de la Conferència de Seguretat de Munic

barcelona