Política

Es demana a Paterna la rebaixa de l'IBI en un 12%

Compromís per Paterna ha presentat aquest matí un escrit per registre per a exigir que el consistori adopte aquest acord

Compromís per Paterna ha presentat aquest matí un escrit per registre “per a exigir que el consistori del municipi faça una rebaixa neta del 12% al rebut de l'impost de béns immobles (IBI), modificant el Pla d'Ajust i així poder adequar-lo a que la contribució baixe en eixe percentatge el proper any”.

La portaveu de Compromís en Paterna, Loles Ripoll, explica que “la ciutadania comença a estar farta de les mentides i la incompetència de l'alcalde i del seu regidor d'Hisenda, Manuel Palma. La primera autoritat municipal ha decidit tirar la tovallola i mentir als veïns i veïnes dient-los que és impossible baixar l'IBI i que la pujada d'impostos és necessària. Situació que, si haguera estudiat els comptes de Compromís, ara segurament seria molt diferent i la ciutadania haguera estat beneficiada”.

Segons Ripoll, “en Compromís ens quadren els numeros i, tal i com es reflecteix al nostre pressupost alternatiu, es podria rebaixar un 12% al rebut de la contribució. No es pot sagnar a la població amb una pujada de taxes tan escandalosa i fer que la ciutadania trie entre donar de menjar a la família o pagar un rebut desorbitat de la contribució”.

A més a més, “hem d'assistir a un espectacle llastimós de l'alcalde i els seus regidors del PP, on només fan que dir mitges veritats que maregen a la ciutadania. Per una banda tenim a Alfonso Romero que al ple va anunciar una rebaixa cadastral del 15% que anava a repercutir-se al rebut de l'IBI. I per l'altra, el regidor Manuel Palma que ni sap ni contesta i, el que és més greu, ni es presenta a les reunions amb els veïns quan es convoquen per a parlar del tema”.

La coalició espera que Lorenzo Agustí atenga l'escrit lliurat per Registre d'Entrada i que pense en el benestar de la seua ciutadania, modificant el Pla d'Ajust i l'adeqüe a una baixada del 12% al rebut de la contribució en 2014.

En cas contrari, des de Compromís presentaran una moció exigint la modificació del dit Pla d'Ajust i perquè els veïns i veïnes puguen tindre de veritat la modificació a la baixa del seu rebut de l'IBI.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Jesús Naharro
Alcalde d’Abrera (PSC)

“Abrera és una gran cruïlla, que ha d’estar endreçada”

Barcelona
José Andrés Martín
Alternativa en Comú

“La majoria absoluta a Abrera és una anomalia, és personalista”

Abrera

La ròtula de molts eixos viaris

Abrera
ESCÒCIA

El líder escocès i de l’SNP reafirma la urgència de la independència

BARCELONA
VATICÀ

El papa inicia aquest dilluns una gira pel sud-est asiàtic i Oceania

BARCELONA
ESTATS UNITS

Trump defensa legalitzar el consum personal de marihuana a Florida

BARCELONA
EUROPA

L’extrema dreta guanya per primer cop unes eleccions regionals a Alemanya

BARCELONA
ESTAT FRANCÈS

Macron rep dilluns Cazeneuve, el seu nom preferit per a primer ministre

BARCELONA
GUERRA A GAZA

Crida a la vaga general a Israel per forçar una treva i el retorn dels ostatges

BARCELONA