Política

Un regidor del PP a Castelló qualifica els integrants del 15-M d' “híbrids de hiena i rata” i “feixistes” malparits”

Juan José Pérez Macián responsable d'Hisenda de l'Ajuntament critica en un article d'opinió d'un mitjà local el moviment

Lamenta que no s'encaren amb els socialistes ni protesten pels ERO d'Andalusia

El regidor del PP a Castelló de la Plana, Juan José Pérez Macián, ha saltat al centre de la polèmica per un article d'opinió publicat al març en un mitjà local en què, entre altres coses, qualificava els integrants del 15-M d'“híbrids de hiena i rata” i “feixistes malparits”. Les xarxes socials s'han fet ressò aquest divendres de l'article a pocs dies del segon aniversari del 15-M. Preguntat per la qüestió, el vicepresident del govern valencià, José Ciscar, ha dit desconéixer aquestes desqualificacions, però ha assenyalat que si són certes la valoració no pot ser positiva. Això no obstant, Ciscar ha dit que no correspon al govern valencià apartar aquest càrrec sinó al PP de Castelló.

Amb el títol “15-M, i tu de qui ets?”, el regidor d'Hisenda del consistori de Castelló critica de manera molt contundent, en un article d'opinió publicat al març en el diari digital Castellón Información, la doble moral dels integrants del moviment per no criticar el PSOE ni manifestar-se a la seu de Ferraz. Juan José Pérez inicia l'article amb un “híbrids de hiena i rata. Sí, vos dic a vosaltres, se us a engolit la terra?”. Pérez critica que no es proteste per la polèmica dels ERO a Andalusia i lamenta que els manifestants no s'encaren amb els socialistes. El regidor assenyala que “són dels vostres” i que “quan governen se'ls ha de perdonar tot”. Pérez assenyala que per contra són freqüents els “insults, agressions i escopinades” al PP i demana “coherència, el sentit comú i el respecte a la igualtat us obliga a estar després de descobrir l'escàndol i robatori perpetrat amb els ERO andalusos”. “Sou uns falsos, uns pàries, uns farsants, uns feixistes i uns malparits. I si se us ocorre tornar-vos a encarar amb mi com ho vau fer el juny de 2011, us diré, un a un, que sé de qui sou”, conclou l'article.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
estats units

Donald Trump es troba “sa i estalvi” després de registrar-se un tiroteig a prop seu

barcelona
guerra a gaza

Un míssil balístic disparat des del Iemen activa les alarmes en el centre d’Israel

barcelona
amèrica del sud

L’arrest de dos bascos a Veneçuela eleva el nivell de la crisi diplomàtica

barcelona

Caça major contra l’amnistia

Barcelona
política

Núria Navarro, nova diputada del PSC al Parlament de Catalunya

girona
Dídac Manresa Molins
Alcalde de Breda (ERC)

“Un dels objectius de legislatura és enllestir la redacció del POUM”

Breda
Política

El sentiment de catalanitat va a la baixa

Barcelona
amèrica del sud

Veneçuela deté dos bascos acusats de conspirar contra Maduro

barcelona
estats units

Trump promet deportacions a la ciutat sacsejada per les mentides

barcelona