Política

Arantxa Barber ha estat significada com a “recomanada” del PP de Gandia

La filla de qui va ser regidor del PP durant l'anterior legislatura treballa per a l'Ajuntament de Gandia en el departament d'Educació

Amb aquest lloc de treball Torró recompensava a Barber per no haver-lo inclòs en la llista electoral de 2011

Aquesta setmana, els socialistes de la ciutat més gran de la comarca d ela Safor, destapen el nom d'Arantxa Barber, filla de qui va ser regidor de l'Ajuntament de Gandia amb el PP durant la passada legislatura, Pep Barber.

A dia de hui, Arantxa Barber treballa en el departament d'Educació de l'Ajuntament de Gandia. Un lloc de treball amb el qual Torró recompensava a Pep Barber després de no incloure'l en la llista electoral del passat maig de 2011.

A més, fa uns anys Barber va ser membre de l'organigrama executiu de les Nuevas Generaciones de Gandia.

En un primer moment, Arantxa Barber va entrar en el departament d'Educació per a coordinar el programa d'intercanvi amb estudiants de FP que arribaven a Gandia des d'altres països. Un treball que durant l'anterior legislatura realitzava una persona contractada a mitja jornada però que, després d'acomiadar-la, el PP ha substituït amb la incorporació de Barber a jornada completa, demostrant que els acomiadaments del PP són motivats per a omplir l'Ajuntament dels seus “endollats”.

Arantxa Barber va ser fa un parell de setmanes una de les protagonistes d'una polèmica fotografia que va córrer per les xarxes socials. En ella, membres del departament d'Educació (entre elles la pròpia Barber i la regidora Marta Cháfer) se n'anaven de dinar el dia que es coneixia la sentència de les educadores de les escoletes, que en res beneficiava al seu departament. La foto anava acompanyada amb un text despectiu i parlant d'un dinar merescut després de la jornada viscuda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.