Política

Juan Martí, el càmera de Torró és el “recomanat” del PP de Gandia

El PP comença a preparar la campanya electoral de 2015 amb diners de tots els gandians promocionant la figura d'un devaluat Torró a través del canal de l'Ajuntament en Youtube

Aquesta setmana, els socialistes destapen el nom de Juan Martí, fill de qui va ser regidor de l'Ajuntament de Gandia amb el PP durant la passada legislatura, Juan Arturo Martí, i un altre dels molts exemples de gent que un bon dia va passar de treballar en la tele relacionada amb Torró (Tele 7) a treballar en l'Ajuntament de Gandia (el propi Juan Martí, Patricia Martínez, Patricia Salvá o Mari Paz Pozo, entre d'altres).

Des de fa una setmana, Martí ha engreixat la llista del personal de confiança afí al PP que cobra dels diners de tots els gandians. Concretament, Martí ha passat a ampliar la ja ben nodrida nòmina de Comunicació. Davant la sorpresa de tots, amb la crisi i l'atur que no deixa d'augmentar a Gandia i amb un govern que no paga a ningú, Torró decidia contractar a aquest jove gandià per a que el seguisca allà on va amb una càmera.

Un altre sou pagat per tots els gandians per a que Torró pague els seus favors personals durant la campanya electoral. I és que amb aquest lloc de treball, Torró manté content al seu excompany del grup popular, Juan Arturo Martí, a qui va deixar fora de la llista electoral del mes de maig de 2011.

D'aquesta manera, Martí s'ha sumat a la cort de personal pagat amb diners de tots els gandians i que diàriament acompanya a Torró. I és que la partida del pressupost destinada a les despeses de l'alcalde creix i creix sense parar. Així, la seua cort la composen dues persones de Protocol (Gema Moratal i Carlos Moncho), tres fotògrafs (Juanjo Peret, Miguel Pérez i Patricia Salvá), un camerògraf (Juan Martí), dues persones de contacte amb la premsa (Josemi Villar i Victoria Mirasol) i un grapat de secretàries i assessors com Mari Paz Pozo, entre d'altres.

Per als socialistes, aquestes accions demostren que el PP de Torró ha començat a preparar la campanya electoral de 2015 amb diners de tots els gandians, pagant a personal de comunicació per a que promocionen la seua devaluada imatge amb vídeos que es publiquen en el canal institucional de l'Ajuntament de Gandia en Youtube. El PP, com sempre, mesclant acció de partit amb acció de govern.

La crisi i l'atur no arriba ni per al PP ni per al departament d'alcaldia, que cada vegada sembla més l'orquestra del Titànic, que continua tocant en celebracions, festes i saraos mentre Gandia agonitza ofegada per un govern incapaç de fer realitat les seues mentides en forma de promeses electorals i centrat únicament en salvar les seues butxaques i les dels seus amics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.