Política

La dona de Pujol admet que va cobrar per Sharp

Anna Vidal, la dona d'Oriol Pujol, va reconèixer ahir davant el magistrat del TSJC que investiga el cas de les ITV (inspeccions tècniques de vehicles) que havia cobrat una factura de 200.000 euros a Sergi Alsina, amic de la parella i imputat, per un informe que havia fet sobre la reconversió industrial de l'empresa Sharp, segons fonts judicials.

Curiosament, en el sumari del cas de les ITV, surten converses intervingudes d'Alsina i Pujol, el 2010, en què parlen de la deslocalització d'aquesta empresa. Vidal va ser citada com a testimoni per la defensa de Pujol, i el magistrat va exigir que se centrés l'interrogatori en l'intent de la concessió fraudulenta d'ITV, en què s'investiga si Pujol va voler afavorir els seus amics i a ell mateix. En aquest cas, Vidal va afirmar que no en sabia res.

Heribert Pedrol, exdiputat per CiU i advocat de la societat Itelvelesa, va explicar ahir al jutge que havia anat al despatx de Pujol i aquest li havia dit que s'havia d'entendre amb Josep Tous, contractat per la Generalitat com a extern per refer el pla d'ITV, el qual alhora estava contractat per un privat, Certio, a través d'Alsina. El directiu d'Itelvelesa Fernando Rodiño també va dir que Tous, de manera imperativa, li havia dit que deixés l'estació de Sant Fruitós de Bages, que va tocar-li en el concurs fet pel tripartit, i que li'n donaria una altra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.