Política

L'Ajuntament de Foios aprova la reobertura de la comissió de l'accident del Metro

L'acord va estar possible a instància de la moció presentada per la coalició Compromís

Al darrer plenari de l'ajuntament de Foios va estar presentada una moció, en la qual s'acordà sol·licitar al President de les Corts Valencianes “que es torne a crear la comissió d'investigació de l'accident de Metro que va ocórrer a la ciutat de València el 3 de juliol de 2006.

Totes les forces amb representació municipal es van posar d'acord i demanen que es torne a investigar com es va produir l'accident que costà la mort de 43 persones i 47 persones van resultar ferides.

Tots els partits de Foios van reconèixer que s'hauria d'haver fet una investigació seriosa i concloent per tal de garantir a les víctimes i als seus familiars el coneixement de la veritat, la societat valenciana s'ha trobat amb el silenci i el consegüent oblit, a més de manifestar que ha estat una desconsideració el tracte que han rebut els familiars de les víctimes.

Per a Compormís per Foios, l'aparició de noves informacions sobre les causes que van provocar l'accident del Metro de València, fan necessària, per respecte a les víctimes, a la veritat i a la moral, que es torne a crear la Comissió Parlamentària d'Investigació que anys enrere es va tancar en fals i que curiosament, ha estat la més breu en la història del Parlament Valencià.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.