Política

Xaro Fuster, la secretària de Torró, és la protegida del PP d'aquesta setmana

Ja va acompanyar a Torró en la seua empresa òptica, ara és una de les dues secretàries d'alcaldia

La contractació de Xaro Fuster a raó de prop de 30.000 euros a l'any demostra que és fals que Torró confie en els funcionaris de la casa

Aquesta setmana, els socialistes de Gandia destapen el nom de Xaro Fuster, una de les dues secretàries d'Alcaldia, coneguda també com l'eterna secretària de Torró. I és que aquesta persona, ja era la secretària de l'actual alcalde en la seua vida empresarial, i ara li paga el jornal amb els diners de tots els gandians.

Segons s'ha sabut, percep 29.100 euros anuals que cobra gràcies a haver sigut nomenada personal eventual per decret d'Alcaldia, triada a dit per Torró.

La contractació de Xaro Fuster ve a demostrar segons els socialistes de la capital d ela safor, “moltes de les mentides de Torró”. Només cal recordar les seues paraules en campanya electoral i durant els seus primers dies com a alcalde, quan no deixava de repetir que el PP “governaria sense assessors, amb funcionaris de la casa”.

De moment, Alcaldia és un dels nius on més “endollats” ha col·locat el govern del PP, i la figura de Torró s'ha rodejat d'una desena de persones de confiança, càrrecs eventuals que res tenen a veure amb el funcionariat municipal.

Però Fuster no només deixa en evidència que Torró no confia amb els funcionaris de la casa. També demostra que Torró, quan li interessa, mescla la seua vida empresarial amb la d'alcalde, però quan no (com per exemple ara que recentment l'han declarat incapacitat per a gestionar el seu patrimoni) diu que allò és la seua vida empresarial i res té a veure amb la pública.

Si res té a veure, els socialistes es pregunten “què fa Torró amb la secretària de les seues empreses treballant en l'Ajuntament?” Aquesta és per als polítics denunciants, “la seua doble moral, la d'un alcalde mentider”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.