Política

Mari Paz Pozo és la recomanada del PP de Gandia d'aquesta setmana

Ocupa un dels huit càrrecs de confiança d'alcaldia i exerceix com a secretària de Javier Reig, encara que abans ho va ser de Torró

És un dels càrrecs de confiança que cobra 29.000 euros anuals de l'Ajuntament de Gandia des del primer dia de la legislatura

Aquesta setmana, els socialistes destapen el nom de Mari Paz Pozo, la segona de les secretàries d'alcaldia que consten en la nòmina del personal de confiança lligat a aquest nodrit departament.

Si fa dues setmanes destapàvem el nom de Xaro Fuster, la primera de les secretàries d'alcaldia, aquesta setmana destapem a la segona. De la mateixa manera que Fuster, Pozo percep un sou de 29.100 euros anuals.

Mari Paz Pozo és un dels càrrecs de confiança contractats des de l'Ajuntament de Gandia des del primer dia que va començar la legislatura del PP.

En un primer moment, Pozo va ser secretària d'Arturo Torró, però en l'actualitat és la que s'encarrega de portar els assumptes de Javier Reig, antic regidor no electe, actual coordinador general que és responsable de les àrees que, en opinió del grup polític denunciant, “malgestiona” Arturo Torró.

D'aquesta manera, Mari Paz Pozo s'afig a la llista de persones que destapa cada setmana el PSPV-PSOE de Gandia per tal de donar a conèixer el nom dels més de 50 beneficiats del PP de Torró i que demostren que cada retall anunciat en personal, no s'hi correspon amb la realitat dels militants, simpatitzants i coneguts de l'actual alcalde de la capital de la Safor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

La mesa analitza la reconsideració presentada per Junts després de no suspendre el ple

barcelona

Els Mossos donen per finalitzada l'operació Gàbia

GIRONA
ple de la investidura

Jové: “Aquest és un sí carregat de nos, un sí en guàrdia”

barcelona

Junts, Tots per Lloret, ERC Lloret i Sumem Lloret demanen un ple extraordinari

LLORET DE MAR
ple d’investidura

Batet: “Busquen Puigdemont com buscaven les urnes de l’1-O”

barcelona
guerra a europa

Rússia admet nous intents d’avenç de les forces ucraïneses a Kursk

barcelona
regne unit

L’alcalde de Londres treu pit de la “unió contra el racisme” de la ciutat

barcelona

Els Mossos dispersen amb gas un grup de manifestants que intentava accedir a la Ciutadella

Barcelona
política

Illa exigeix l’aplicació “ràpida i sense subterfugis” de l’amnistia

madrid