Política

Salvador Llopis és el “recomanat” del PP de Gandia d'aquesta setmana

Més conegut com a 'Cota', va ser regidor d'Unió Valenciana a Oliva fins que va trencar la disciplina de la formació per a entrar en el Grup Mixt

Després de participar en la campanya electoral d'Arturo Torró, va recalar a Gandia com a membre de la nòmina de treballadors afins al PP

El PSPV-PSOE a l'Ajuntament de Gandia continua aquesta setmana amb la campanya “L'endollat d ela setmana” per donar a conèixer el nom dels més de 50 endollats que el govern del PP de Torró té repartits per les diferents dependències municipals i que demostren que cada retallada anunciada en personal i que es ven com a estalvi “en realitat és una mentida, perquè cada dia hi ha més endollats”.

Aquesta setmana, els socialistes destapen el nom de Salvador Llopis, més conegut com a 'Cota', que va ser regidor d'Unió Valenciana en la localitat d'Oliva, fins que va trencar la disciplina de la formació per entrar en el Grup Mixt, en el qual, per desavinences amb els seus antics companys de candidatura, es va mantenir al final de la legislatura. Una etapa que coincideix amb l'inici de les seues col·laboracions amb el PP de Torró.

La seua aproximació al PP de la ciutat ducal comença abans del final de l'anterior legislatura, quan Torró l'incorpora com a part del seu equip de campanya. Amb la victòria electoral del PP, 'Cota' va passar a formar part de la nòmina d'endollats de l'Ajuntament de Gandia, amb responsabilitats al programa Urban.

Amb el nom de 'Cota', els Socialistes de Gandia destapen el “recomanat” número 43 d'un govern que presumeix de governar sense assessors i que va prometre en campanya “governar només amb funcionaris”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

La mesa analitza la reconsideració presentada per Junts després de no suspendre el ple

barcelona

Els Mossos donen per finalitzada l'operació Gàbia

GIRONA
ple de la investidura

Jové: “Aquest és un sí carregat de nos, un sí en guàrdia”

barcelona

Junts, Tots per Lloret, ERC Lloret i Sumem Lloret demanen un ple extraordinari

LLORET DE MAR
ple d’investidura

Batet: “Busquen Puigdemont com buscaven les urnes de l’1-O”

barcelona
guerra a europa

Rússia admet nous intents d’avenç de les forces ucraïneses a Kursk

barcelona
regne unit

L’alcalde de Londres treu pit de la “unió contra el racisme” de la ciutat

barcelona

Els Mossos dispersen amb gas un grup de manifestants que intentava accedir a la Ciutadella

Barcelona
política

Illa exigeix l’aplicació “ràpida i sense subterfugis” de l’amnistia

madrid