Política

Camacho diu que el Concert per la Llibertat va ser “una acció contra la resta de catalans” no independentistes

La presidenta del PPC repta Artur Mas a aclarir la data de la consulta i dir si es vol “saltar” la Constitució

Afirma que hi ha “molts polítics “ que volen “dividir i separar” en un moment en que cal “la unió” per sortir de la crisi

La presidenta del PP a Catalunya, Alicia Sánchez-Camacho, ha qualificat el Concert per la Llibertat que es va celebrar dissabte al Camp Nou com “una acció contra la resta de catalans” i una mostra de “ruptura, divisió i exclusió” vers els ciutadans que no són sobiranistes. Un cop celebrat el concert, segons Sánchez-Camacho, el president de la Generalitat “no pot amagar-se més davant les excuses” i explicar als catalans si convocarà una consulta abans del setembre del 2014 com li demana ERC. “Necessitem transparència i saber si el senyor Mas vol saltar-se la Constitució i les Lleis i fer una consulta il·legal”, ha dit.

En declaracions a les portes de la seu del PP del carrer Génova, on participa al Comitè Executiu del PP que presideix Rajoy, Sánchez-Camacho ha afirmat que “al marge de ser un acte festiu” l'actuació d'alguns polítics demostra que va ser una expressió de “ruptura, de divisió i exclusió de la resta de catalans que no estem a favor de la independència”.

Segons la presidenta del PPC va ser “un concert per a la independència i una acció contra la resta dels catalans” i va demostrar que hi ha “molts polítics “ que volen “dividir i separar” en un moment en que cal “la unió” perquè “tots junts sortim de la crisi”. “Crec que va ser un concert de l'exclusió, de la divisió i que no s'han de fer concerts contra la resta dels catalans”, ha afirmat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.