Política

Es critica hui a Paterna la insensibilitat del PP amb les víctimes del Metro

Es qualifica d'incomprensible que el partit conservador no mostre un mínim de condol institucional

Des de la bancada de l'oposició del consistori paterner, s'ha qualificat de falta de sensibilitat del PP, en el setè aniversari de l'accident de Metro de la línea 1, la decisió de no posar a mig pal les senyeres institucionals. Els grups de l'oposició en el seu conjunt i la coalició Compromís en particular, han considerat aquest fet, com a “falta d'humanitat d'uns governants que no són capaços de mostrar un mínim gest de condol amb les víctimes del pitjor accident de Metro de l'Estat Espanyol”.

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, explica que “Lorenzo Agustí ja va demostrar que no vol enfrontar-se amb la cúpula del PP quan va rebutjar la moció de l'Associació de Víctimes del Metro que va presentar el nostre grup. Ara ens sorprén que tampoc és capaç ni de demostrar un mínim de condol institucional baixant les banderes de l'Ajuntament a mitja asta el dia que es complix el 7é aniversari de l'accident”.

Per tothom, llevat del PP, aquesta ha estat una actitud incomprensible, més quan altres ajuntaments governats pel Partido Popular sí que han baixat les banderes a mitja asta.

Ja s'hi veu com a Paterna són diferents, i mentre l'alcalde està en Xina, “els que hi resten al poble de la comissió de govern municipal, no són capaços de realitzar un gest tan senzill, no són capaços ni d'enviar un operari a desfer un nuc i baixar les banderes. Un gest que ni és tècnicament “complicat”, ni ens costa un euro. Així que no sabem quina excusa ens posarà la Tinent d'Alcalde, Elena Martínez Guillem”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.