Política

Esquerra Unida demana la dimissió de Rajoy a Elx

La formació política ha encetat una campanya de recollida de signatures per tal de lliurar-les al govern de l'Estat demanant la dimissió de l'executiu

La campanya iniciada hui dissabte pel col·lectiu d'esquerra Unida del País Valencià en diferents punts d ela vila així com a diverses pedanies, ha suposat un primer pas dins del que ha estat programat per aquesta formació política i ha estat valorada com a molt positiva pels seus representants locals.

La recollida de signatures per demanar la dimissió del govern de Rajoy es fonamenta en la indignació de la societat il·licitana i del sentiment d'estafa de programa del Partit Popular.

El coordinador Juan Antonio Cano ha mostrat la seua satisfacció per la gran quantitat de persones que s'han acostat deixar la signatura fins les 12 del migdia de hui i ha anunciat que aquesta campanya la faran fins al remat de l'estiu.

A la jornada de hui, s'ha fet sentir el suport de la ciutadania il·licitana i s'ha comprovat com els sotasignats denuncien aquest sistema permissiu amb la corrupció i amb el frau fiscal dels més rics, “emparat per un govern que ha mentit sistemàticament” segons afig el coordinador local d'esquerra Unida del País Valencià a aquesta localitat d ela comarca del Baix Vinalopó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.