Política

El PSOE tanca la porta a reconèixer Catalunya com una nació

“L'acord dels barons”, tal com la definit Rubalcaba, fixa l'ordinalitat autonòmica, com volia el PSC, però tal “com la va deixar el TC” en la sentència de l'Estatut

El líder dels socialistes espanyols assegura que el PSC i el PSOE tenen “la mateixa oferta política”

La reforma constitucional que els socialistes negocien a Granada està quasi llesta. Tant, que el secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, ja l'ha valorat per celebrar “l'acord” dels 'barons'. Tal i com ha explicat, el text aborda el principi d'ordinalitat autonòmica, com volia el PSC, però el fixa “com el va deixar el TC” en la sentència de l'Estatut i com una qüestió a banda del finançament regular. Rubalcaba, a més, ha dit que el text tanca la porta a reconèixer Catalunya com una nació, al·legant que el TC s'hi va pronunciar en contra i “quedava fora” del que s'entén per constitucional. Segons el socialista, amb aquest model, el PSC i el PSOE tenen “la mateixa oferta política”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.