Política

Juanjo Peret és el nou ”beneficiat” del PP de Gandia d'aquesta setmana

Forma part de l'extens gabinet de publicitat i propaganda de l'Alcalde Torró en plena crisi, que compta amb tres fotògrafs, un càmera i dos periodistes, dedicats a la venda de la seua gestió entre els ciutadans

Aquesta setmana, els socialistes de la capital d ela comarca de la Safor, destapen el nom de Juanjo Peret, l'altre fotògraf de l'Alcalde, part del seu extens gabinet de publicitat i propaganda en plena crisi.

El gabinet de l'Alcalde, conformat, a banda de Juanjo Peret, també per altres dos fotògrafs, un càmera i dos periodistes, es dedica a lloar els suposats èxits de gestió de l'Alcalde i a vendre la seua gestió entre els ciutadans, amb un canal de promoció a les xarxes, un butlletí d'alta qualitat a tot color o un àlbum de fotos diari, on mai apareixen els grups polítics de l'oposició.

Peret factura a l'empresa Iniciatives Públiques, una mitjana de 1000 euros mensuals, segons han pogut saber els Socialistes de Gandia en accedir a la relació de factures dels dos primers mesos d'enguany. Un accés que no ha estat fàcil, pels entrebancs que el govern del PP fica a l'oposició en demanar informació d'esta empresa pública.

La tasca de Peret entra en contradicció amb la promesa electoral de l'Alcalde, de governar “sense aparell d'autobombo”, repetida en campanya electoral. El seu aparell de publicitat inclou un BIM a tot color o vídeos promocionals dels suposats èxits de l'Alcalde.

Amb Peret, fotògraf oficial ja en campanya electoral, els Socialistes destapen l'endollat número 44 d'un govern que va prometre governar “amb els funcionaris i sense assessors”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

La mesa analitza la reconsideració presentada per Junts després de no suspendre el ple

barcelona

Els Mossos donen per finalitzada l'operació Gàbia

GIRONA
ple de la investidura

Jové: “Aquest és un sí carregat de nos, un sí en guàrdia”

barcelona

Junts, Tots per Lloret, ERC Lloret i Sumem Lloret demanen un ple extraordinari

LLORET DE MAR
ple d’investidura

Batet: “Busquen Puigdemont com buscaven les urnes de l’1-O”

barcelona
guerra a europa

Rússia admet nous intents d’avenç de les forces ucraïneses a Kursk

barcelona
regne unit

L’alcalde de Londres treu pit de la “unió contra el racisme” de la ciutat

barcelona

Els Mossos dispersen amb gas un grup de manifestants que intentava accedir a la Ciutadella

Barcelona
política

Illa exigeix l’aplicació “ràpida i sense subterfugis” de l’amnistia

madrid