Política

Rafael Carbonell, portaveu de Compromís a Alcoi, deixa la política local activa

S'incorpora a la seua plaça de professor a l'ensenyament

Dilluns passat a primera hora, el cap de llista de Compromís a Alcoi Rafael Carbonell, ha fet pública la seua dimissió com a portaveu i com a regidor amb la finalitat de poder reintegrar-se al seu treball com a docent el proper 1 de setembre.

El qui fóra vice alcalde de l'Ajuntament d'Alcoi en el Govern tripartit a inicis de la present de legislatura va anunciar la seua decisió de deixar la política local per tornar a ocupar la seua plaça de professor en el col·legi La Salle en la ciutat del Serpis.

L'exlíder de Compromís, que és regidor des de 2007, ha fonamentat la seua decisió en el fet de no repetir com a candidat en les properes municipals de 2015 i afavorir així la consolidació de lideratges.

El relleu en la formació de Compromís es durà a efecte el setembre vinent i l'acta de regidor de Carbonell passarà a Anna Climent, la qual formava part de la candidatura nacionalista en el lloc 12 i fins ara havia estat la portaveu de la Coordinadora d'Estudis Eólics del Comtat.

Amb la dimissió de Carbonell, David Abad tornarà a ser el portaveu de la coalició econacionalista.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.