Política

L'Ajuntament d'Elx incompleix la legislació en la pàgina web

Esquerra Unida denuncia que ignora la normativa respecte de l'ús del valencià

Amb anterioritat la coalició Compormí ja havia fet la mateixa denuncia

Ha estat denunciat l'Ajuntament d'Elx per incomplir la Llei d'Ús i Ensenyament del Valencià, comel Reglament de Normalització Lingüística del municipi.

El govern de la popular Mercedes Alonso viola els articles 27, 28, 33 i 35 de la Llei 4/1983 que regula l'obligatorietat del foment del valencià per part de les administracions locals. Però també contravé la normativa municipal al primar el castellà fins i tot en la denominació del municipi.

D'aquesta manera i en opinió de les formacions denunciants ara i amb anterioritat, en incomplir les normes, s'expulsa a la població valencianoparlant de la informació municipal.

Amb aquesta denuncia formulada per Esquerra Unida del País Valencià, els seus militants i representants se sumen a les reclamacions fetes per altres associacions cíviques i ciutadanes com és el cas d'El Tempir, que sempre ha subratllat les decisions anàrquiques de l'actual equip de govern local.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.