Política

El PSPV d'Alacant demana la dimissió de l'alcalde de Callosa de Segura

Considera insuficients les disculpes de l'edil popular que va titlar de “merdes” els qui van xiular l'himne d'Espanya durant la inauguració dels Campionats del Món de Natació a Barcelona

El PSPV-PSOE de la demarcació d'Alacant ha demanat la dimissió de l'alcalde popular de Callosa de Segura, Javier Pérez, que en Facebook va titlar de “merdes a qui menyspreen els símbols espanyols per a exigir la independència de Catalunya”. “Que els donen la punyetera independència a aquests merdes ja i que ens deixen tranquils”, va escriure l'alcalde d'aquest municipi alacantí després de sentir-se “indignat”, com així va afirmar, davant les xiulades que es van sentir divendres passat durant la cerimònia inaugural dels Campionats del Món de Natació a Barcelona.

Després de l'enrenou mediàtic i en les xarxes socials, Pérez ha demanat disculpes, però el secretari comarcal dels socialistes, Manuel Pineda, ha insistit a demanar-ne la dimissió. “Hem tornat a veure aquest perfil poc democràtic de Pérez, que recorda altres etapes de la història d'Espanya», ha indicat Pineda en un comunicat. En la seua opinió, l'alcalde “té aquest tarannà irrespectuós amb els ciutadans i, com a representant del poble de Callosa, aquest senyor no pot seguir un minut més com a alcalde”.

“Hauria d'anar-se'n, com va fer fa uns dies un alt càrrec de Marca Espanya, que va insultar part de la població espanyola com són els catalans”, ha agregat el responsable socialista en referència a Juan Carlos Porto, que va enviar un piulit amb el text “Catalans de merda, no es mereixen res” després de la xiulada a l'himne espanyol durant els Mundials de Natació.

Altres problemes

De la seua banda, la portaveu municipal del socialistes de Callosa, María del Mar Martínez, afirma sobre les paraules escrites per Pérez: “Em sembla ranci i vergonyós que el màxim representant de Callosa diga aquestes coses de la població catalana. El poble no mereix tindre d'alcalde una persona que fa aquest tipus de comentaris.” Martínez ha subratllat que la població té problemes més importants a atendre com ara l'atur i deutes milionaris . “Li demanem que assumisca responsabilitats perquè creiem que no mereix seguir representant els veïns de Callosa”, ha conclòs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
iran

Pezeshkian nomena cap d’Exteriors el negociador del pla nuclear

barcelona
política

Illa s’emporta el nucli dur al govern amb Romero a Economia i l’ex de Junts Sàmper a Empresa i Treball

madrid
POLÍTICA

Paneque serà portaveu del govern d’Illa i assumirà Territori, Habitatge i Transició Ecològica

Girona

Vidreres aprova el Pla de Gestió Ètica de colònies de gats

VIDRERES
estats units

L’equip de Trump denuncia que han piratejat les seves comunicacions

barcelona
israel

La fiscal general ordena aturar les subvencions a les llars d’infants als ultraortodoxos

barcelona
regne unit

La fiscalia estudia endurir les penes per als autors dels aldarulls ultres

barcelona
guerra a europa

Zelenski admet l’operació de tropes ucraïneses en territori rus

barcelona
salvador illa

El filòsof seriós