Política

Mas demana unitat política per afrontar les dificultats a Catalunya

El president de la Generalitat destaca l'exemple del govern d'unitat de PSC, ERC i CiU a Flix per superar la crisi de l'ERO d'Ercros

Precisa que no es tracta tant de buscar una “unanimitat de pensament” sinó “sumar esforços” en moments delicats

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha insistit aquest divendres en la necessitat de “sumar esforços” per part de totes les formacions polítiques per afrontar les dificultats que viu Catalunya.

En aquest sentit, ha posat com exemple el govern d'unitat del consistori de Flix, format per PSC, ERC i CiU, en la visita que hi ha fet aquest divendres a la tarda.

El president ha assegurat que el context requereix que els partits polítics catalans sàpiguen apartar les seves diferències per poder gestionar els problemes pensant “en el bé comú i l'interès general”.

“No es tracta que hi hagi unanimitat de pensament però si homogeneïtat per sumar esforços en moments especialment difícils”, ha demanat.

Mas ha ressaltat l'exemple que han donat els regidors de la localitat ebrenca, que van apostar per la unitat per poder afrontar la crisi de l'ERO de l'empresa química Ercros. Malgrat les diferències que puguin existir entre les formacions polítiques, ha afirmat que aquestes s'han de deixar de banda en “moments delicats” com els que s'han viscut a Flix o com els que s'estan vivint a Catalunya.

En canvi, ha lamentat que malgrat haver-ho reclamat en diverses ocasions, com ha tornat a fer aquest divendres, no hi ha hagut avenços pel que fa a aquesta unitat política que es reclama a nivell parlamentari. “He intentat fer una crida a nivell de Catalunya però de moment no m'he n'he sortit”, ha assenyalat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.