Política

Ataquen la seu del PSC de Vilassar de Dalt amb pintades independentistes

La primera secretària del partit, Maria Àngels Bosch, lamenta que és la tercera vegada que pateixen un atac així

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, qualifica les pintades “d'atac a la democràcia”

La seu del PSC a Vilassar de Dalt (Barcelona) ha estat atacada amb pintades amb al·lusions independentistes com la bandera estelada i acusacions de nazis contra el partit que lidera Pere Navarro. La primera secretària del partit al municipi, Maria Àngels Bosch, ha lamentat que és la tercera vegada que pateixen un atac d'aquestes característiques i que “no és una manera ètica de fer política”.

Es dóna la circumstància que el PSC de Vilassar de Dalt governa el municipi amb altres partits, entre els quals hi ha ERC, i l'any passat va secundar una moció en la qual rebutjava tornar a hissar la bandera espanyola a la façana del consistori, de la qual portava 20 anys despenjada.

El PSC de Vilassar va denunciar el primer atac perquè, en aquella ocasió, van trencar el vidre de la porta amb un pedra, però el segon i el tercer han decidit no fer-ho ja que consideren que “no serveix de molt”.

Bosch ha argumentat que la millor denuncia és no netejar les pintades i deixar “patent” les actituds incíviques que hi ha al municipi, i ha agraït que tots els partits han condemnat els diversos incidents que ha patit la seu. “Haguéssim preferit que les pintades fossin per part de l'extrema dreta però no ha estat així”, ha explicat Bosch, que ha expressat la seva incomprensió perquè l'independentisme es manifesti d'aquesta manera i ha destacat que el seu partit no és menys català per rebutjar la independència.

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha qualificat “d'atac a la democràcia” les pintades de les quals ha estat objecte la seu del partit a Vilassar de Dalt i ha volgut expressar el seu suport als militants de la formació en aquest municipi. “El meu suport als companys del PSC de Vilassar de Dalt. La base de la democràcia és la convivència, trencar-la és atacar la democràcia”, ha argumentat en una piulada a Twitter.

Els socialistes afirmen que continuaran reivindicant “el dret de les persones a expressar de manera pacífica i respectuosa les seves opinions”, i contribuint a impulsar la millora de la democràcia i la sortida de la crisi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.