Política

Àngela Miñana és la “recomanada” del PP de Gandia d'aquesta setmana

Estretament vinculada a Nuevas Generaciones del PP de Gandia, forma part de la nòmina de col·locats per influència vinculats a l'edifici Manuel Broseta

El PSPV-PSOE en l'Ajuntament de Gandia continua aquesta setmana amb la campanya “El enchufado de la semana” per a donar a conéixer el nom dels més de 50 col·locats per influència que el govern del PP de Torró té repartits per les diferents dependències municipals i que demostren que cada retallada anunciada en personal i que es ven com a estalvi “en realitat és una mentida, perquè cada dia hi ha més persones col·locades”.

Aquesta setmana, els socialistes destapen el nom d'Àngela Miñana, recepcionista del Centre de Convivència Manuel Broseta de Gandia, un espai famós aquesta legislatura per acollir nombrosos “col·locats” vinculats al Partit Popular o les Nuevas Generaciones i que desmunten el mantra de l'austeritat que repeteix el govern municipal que presideix Arturo Torró.

Miñana està vinculada també a las Nuevas Generaciones del PP de Gandia, una organització que presumeix de treballar “sense res a canvi” i que malgrat això té tota la seua executiva treballant amb sou municipal, començant pel seu president, Alberto Moratal, cap del gabinet del coordinador del govern municipal, Víctor Soler.

Àngela Miñana fa tasques de recepció, coordinació i funcionament intern de l'edifici Manuel Broseta, que conté la regidoria de Participació Ciutadana, una de les que més personal de confiança alberga des que va començar legislatura.

Amb Miñana, el PP segueix fent realitat la promesa electoral de Ahora empleo, perquè l'ocupació és plena entre els membres de les executives del Partit Popular i de Nuevas Generaciones, ja que amb Torró tots han trobat lloc i sou en l'Ajuntament.

Amb Miñana, els Socialistes de Gandia destapen l'Enchufado número 48 d'aquesta legislatura, malgrat que van prometre governar “sense assessors i amb els funcionaris”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

La mesa analitza la reconsideració presentada per Junts després de no suspendre el ple

barcelona

Els Mossos donen per finalitzada l'operació Gàbia

GIRONA
ple de la investidura

Jové: “Aquest és un sí carregat de nos, un sí en guàrdia”

barcelona

Junts, Tots per Lloret, ERC Lloret i Sumem Lloret demanen un ple extraordinari

LLORET DE MAR
ple d’investidura

Batet: “Busquen Puigdemont com buscaven les urnes de l’1-O”

barcelona
guerra a europa

Rússia admet nous intents d’avenç de les forces ucraïneses a Kursk

barcelona
regne unit

L’alcalde de Londres treu pit de la “unió contra el racisme” de la ciutat

barcelona

Els Mossos dispersen amb gas un grup de manifestants que intentava accedir a la Ciutadella

Barcelona
política

Illa exigeix l’aplicació “ràpida i sense subterfugis” de l’amnistia

madrid