Política

Fins avui a les dues, reserva per internet el lot

Des d'aquesta tarda, la samarreta i la banderola de la Via Catalana només es podran trobar als punts de venda directa

Si encara no la l'has comprada i et vols garantir poder lluir durant la Diada Nacional la samarreta oficial de la Via Catalana cap a la Independència i la banderola i l'adhesiu corresponents, cal encarregar-los abans de les dues d'aquest migdia per internet al web www.llibertatidignitat.cat o trucant al telèfon 902 221010. Les persones que ho facin podran reservar el seu lot oficial per anar-lo a buscar en alguns dels 326 punts de recollida que hi ha arreu del Principat i que es publiquen en una doble plana de publicitat en aquesta edició.

A partir de les dues d'aquesta tarda, quan per qüestions logístiques ja no es puguin reservar per internet les samarretes i les banderoles, només es podran comprar anant presencialment a un dels 116 punts de venda de 66 ciutats i pobles catalans que col·laboren arreu del territori amb El Punt Avui i l'Assemblea Nacional Catalana. També es podran comprar a la botiga física de Vilaweb, al carrer Ferlandina, 43 de Barcelona. Els altres punts de venda digitals ja no serveixen els lots i en els punts de venda dels supermercats Bon Preu s'han pràcticament exhaurit, tot i que encara disposen d'existències en alguns establiments.

L'Assemblea Nacional Catalana ha demanat que la Via Catalana sigui groga. Comprar el lot oficial de l'ANC significa ajudar a la plasticitat de les imatges que han de donar la volta al món, però també finançar la cadena humana a la qual l'Assemblea ha destinat molt recursos per equipar els més de 30.000 voluntaris i poder disposar dels mitjans aeris necessaris per enregistrar-la. Per participar a la Via no cal portar la samarreta oficial, però fent-ho s'ajuda al seu finançament.

Si ningú es vol quedar sense el lot, l'única manera és reservar-lo per internet abans d'avui a les dues del migdia al web www.llibertatidignitat.cat o trucant al telèfon 902 221010. Els punts de venda directa en disposaran fins que s'exhaureixin les existències.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
ESTAT FRANCÈS

Qui com a primer ministre a França?

París
Josep Campmajó i Caparrós
ACTIVISTA A L’EXILI A CAUSA DEL CAS TSUNAMI

“El nostre ha estat un exili que als partits no els ha agradat”

GIRONA
Jordi Gassió
Alcalde de Puigcerdà (Junts)

“Res pot emmascarar el pacte de govern amb Futur”

Puigcerdà
ESTATS UNITS

Biden reitera el compromís de l’OTAN amb Ucraïna, en el 75è aniversari de l’organització

BARCELONA
guerra a gaza

Almenys 29 morts en un atac israelià contra una escola a Khan Yunis

barcelona
ESTATS UNITS

L'OTAN promet a la indústria militar més contractes a llarg termini

barcelona
política

Moya declara que no va autoritzar el cartell contra els Maragall

barcelona
estats units

El consell editorial del NYT demana als demòcrates que abandonin Biden

barcelona
guerra a gaza

Israel negocia construir a la frontera amb Gaza una barrera subterrània

barcelona