Política

EU demana la compareixença del ministre per la prohibició de la cadena a Vinaròs

“Els arguments destrellatats que han tret per a prohibir la manifestació amaguen la clara intenció del govern d'impedir l'exercici d'un dret constitucional”, ha indicat Ricardo Sixto

El diputat d'EUPV-Els Verds al Congrés dels Diputats, Ricardo Sixto, ha qualificat “d'indignant” la prohibició per part de les subdelegacions de Govern de la cadena humana prevista per al pròxim dimecres a Vinaròs. “Les excuses absurdes que estan posant per a prohibir la manifestació amaguen la clara intenció del govern d'impedir l'exercici d'un dret constitucional. El ministre de l'Interior n'haurà de donar explicacions”, ha dit el parlamentari

Per a Sixto, és “injustificable que es prohibisca aquesta manifestació. “Que ara s'argumenten motius de seguretat viària, o que l'avís es va comunicar amb sis dies d'antelació en lloc de fer-ho amb deu, és ridícul i poc creïble. En qualsevol dels casos ha de prevaldre poder garantir el dret de manifestació de les persones”, apunta.

El parlamentari ha anunciat que IU ha reclamat que el ministre Jorge Fernández Díaz comparega en el Congrés“per explicar aquesta prohibició d'una manifestació convocada, a més, per entitats amb reconeguda trajectòria democràtica i de defensa de les llibertats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.