Política

Paterna ajorna “sine die” l'obertura del menjador social

Compromís exigeix l'obertura immediata del centre donada l'emergència social al poble

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, explica que “el conte del menjador social encara no ha arribat al seu final perquè l'edifici podria estar donant el seu servei i tot va endarrerint-se en el temps, donada la incompetència del PP que està nou mesos marejant la perdiu. L'equip de govern gira l'esquena als problemes de malnutrició infantil i de moltes famílies en exclusió social que tenim a Paterna i per això exigim que s'òbriga immediatament el menjador social”.

Segons Ramón, “hem escoltat excuses molt peregrines, com que no s'ha obert abans perquè el mobiliari, la maquinària de cuina i els estris i atuells no estaven encara disponibles. Però la realitat és que varen ser licitats en juny de 2013, cinc mesos després d'haver aprovat 'urgentment' el conveni amb la Casa de la Caritat”.

Davant les crítiques de Compromís per la no recepció de l'edifici i la seua alegalitat, en una Junta de Govern Local del mes de febrer, el PP acorda incoar el contracte i aprovar l'ocupació efectiva de l'edifici que permet la legislació de contractes vigent, prèvia inscripció a l'inventari municipal. Però a data de hui no s'ha fet res. Amb la qual cosa, la legalitat del local encara impedix que s'ocupe per a montar res. Un aspecte que el PP ha amagat intencionadament.

Per tot això, la coalició Compromís per Paterna exigeix que l'equip de govern del PP deixe d'enganyar sobre l'obertura del menjador social i prenga mesures per tal de tallar la situació d'emergència social al municipi.

En eixe sentit Compromís ha proposat hui, a la Mesa de Solidaritat, convidar a entitats i ONGs que tenen a veure amb l'exclusió social. L'objectiu és que aporten a la Mesa de Solidaritat la informació i les dades que tinguen per tal que la mesa confeccione un mapa sobre les necessitats de la població de Paterna, i la seua valoració econòmica, per tal de solucionar-les, “ja que el consistori no ho ha fet, i és la seua obligació”, conclou el regidor Juanma Ramón.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.