Política

Marisa Enguix és una altra recomanada del PP de Gandia

Forma part de l'Executiva del Partit Popular de Gandia, i apareixia en els cartells electorals de la passada campanya amb el regidor del Grau, Toni Rodríguez

Realitza tasques de Turisme en l'empresa Iniciatives Públiques

El PSPV-PSOE en l'Ajuntament de Gandia continua aquesta setmana amb la campanya “El enchufado de la semana” per a donar a conèixer el nom dels més de 50 “endollats” que el govern del PP de Torró té repartits per les diferents dependències municipals i que demostren que cada retall anunciat en personal i que es ven com a estalvi “en realitat és una mentida, perquè cada dia hi ha més col·locats”.

Aquesta setmana, els socialistes destapen a l'endollada número 50, en l'extensa nòmina d'assessors i col·laboradors de l'Alcalde i d'un govern que va prometre governar “sense funcionaris i amb els assessors”. El número 50 correspon a Marisa Enguix, integrant de l'empresa Iniciatives Públiques, com la gran part dels altres endollats, i en aquest cas membre de l'equip que realitza tasques en matèria de Turisme.

Enguix és una reconeguda militant del PP en el Grau de Gandia. Integrant de l'Executiva local, Enguix està molt vinculada a la barriada, de manera que el seu rostre va formar part dels cartells electorals de la passada campanya, junt al de l'actual alcalde de la barriada, Toni Rodríguez. En els mateixos cartells on figurava Enguix, el PP de Torró prometia 'Ahora empleo' i 'Menys impostos', dos dels grans incompliments del govern del PP.

Enguix realitza tasques de turisme en l'empresa Iniciatives Públiques, una cova fosca on es refugien càrrecs del PP, militants i coneguts. Al descontrol de personal d'esta empresa pública s'uneix la manca de transparència, que ens ha obligat a acudir a la justícia per tal de reclamar factures de les despeses en personal i en funcionament.

Amb aquesta nova endollada, la llista dels socialistes arriba ja a les 50 persones i s'aproxima cada vegada més a una situació lamentable. I és que en una ciutat on el nombre de parats ha augmentat fins als més de 9.000 en dos anys de govern del PP, la taxa d'aturats dels militants d'aquest partit s'ha reduït de manera escandalosa com a conseqüència del nepotisme del govern de Torró, per a qui el mercat laboral només és apte per als seus amics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.