Política

Compromís per Torrent demana més transparència en la informació municipal

Volen que els llistat de béns publicats ala web municipal s'afegisquen les seues valoracions, la ubicació física dels mateixos i les cessions a terceres persones

Compromís per Torrent ha presentat, per Registre d'Entrada, una moció amb tres propostes de resolució, en què insta a una major transparència en la informació del patrimoni dels béns municipals.

Per al seu síndic Vicent Beguer, els béns municipals, tant els Immobles com els No Immobles “són patrimoni de tots el veïns i veïnes de Torrent, del qual el consistori és el seu administrador, per tant és just que els gestors públics informen del valors del mateixos als seus administrats”.

Quant al Béns Immobles, Compromís ha demanat que en el web es facilite la referència cadastral dels mateixos, així com si ha sigut cedit o adjudicat a tercers, i ha instat que la seua valoració aparega reflectida en la Memòria Anual dels Pressupostos, així com en la presentació dels Comptes Generals municipals.

D'igual manera, i en quant a la relació de Béns No Immobles, com pintures, dibuixos, olis, serigrafies, escultures, etc, Compromís ha demanant que addicionalment, al web municipal, s'assenyale també la dependència municipal del seu emplaçament, i que, en el cas d'estar cedides o atorgades a terceres persones s'especifique la seua ubicació física així com l'acord del seu atorgament i la data de retorn.

Segons Beguer, “totes aquestes mesures abunden en una major transparència municipal sobre el patrimoni i permetrà a la ciutadania, saber el valor del patrimoni que s'ha cedit gratuïtament sense cap contraprestació, com ha passat recentment amb el cas dels terrenys municipals atorgats a la Universitat Catòlica, així com seu impacte als Comptes Municipals”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
estats units

L’equip de Trump denuncia que han piratejat les seves comunicacions

barcelona
israel

La fiscal general ordena aturar les subvencions a les llars d’infants dels ultraortodoxos

barcelona
regne unit

La fiscalia estudia endurir les penes per als autors dels aldarulls ultres

barcelona
guerra a europa

Zelenski admet l’operació de tropes ucraïneses en territori rus

barcelona
salvador illa

El filòsof seriós

política

Montero està al 100% amb el finançament i no oblida Junts

madrid
veneçuela

L’oposició denuncia una persecució política “a nivells inhumans”

barcelona
sudan

L’Acnur alerta de la situació dels dotze milions de desplaçats

barcelona
política

El govern d’Illa: Tècnics, a mida dels socis i pendents de quants ‘surten de l’ombra’

barcelona