Política

Salva Climent és l'enèsim dels joves del PP de Gandia recomanat per Torró

Amb aquest assessor els conservadors acumulen 14 “endollats” que li costen a la vila 250.000 euros l'any

El PSPV-PSOE en l'Ajuntament de Gandia continua aquesta setmana amb la campanya “El enchufado de la semana” per a donar a conèixer el nom dels més de 50 “endollats” que el govern del PP de Torró té repartits per les diferents dependències municipals i que demostren que cada retall anunciat en personal i que es ven com a estalvi, “en realitat és una mentida, perquè cada dia hi ha més col·locats”.

Aquesta setmana, els socialistes destapen el nom de l'enèsim membre de la formació juvenil del PP, las Nuevas Generaciones (NNGG), que troba un sou públic a l'empara del govern de Torró. Es tracta de Salva Climent, qui des de fa poc s'ha sumat a la nòmina de treballadors de l'empresa mixta Serveis Urbans, encarregada, entre d'altres, de la neteja i el manteniment dels carrers de Gandia.

Climent, a més de ser l'endollat 51 que destapa la campanya de 'El enchufado de la semana', és el membre número 14 de NNGG que aconsegueix un sou públic. Molt lluny queden aquelles promeses de governar sense assessors, i a hores d'ara, Torró i Víctor Soler s'han convertit en els campions dels assessors i els estómacs agraïts.

Unes xifres que fan que, hui en dia, la vida dels membres de la formació política juvenil del PP li costen als gandians prop de 250.000 euros anuals, tenint en compte que cadascun d'ells cobra un sou mig de 1.200 euros nets, la quantitat supera ja els 200.000 euros sense comptar les retencions, que dispararien la xifra a uns 250.000 euros a l'any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.