Política

El PP impedeix que el síndic explique els comptes de l'Ajuntament d'Alacant

Els populars han votat en contra de la compareixença del síndic de comptes perquè explique l'informe de fiscalització del consistori presidit per Sonia Castedo

El PP ha vetat hui, en el marc de la comissió d'Economia de les Corts, que el síndic major de comptes comparega i es pronuncie sobre l'informe de fiscalització del control intern de l'Ajuntament d'Alacant, que havia sol·licitat EUPV. Per a la diputada Esther López Barceló, l'informe de la Sindicatura de Comptes sobre l'Ajuntament d'Alacant és “demolidor i extremadament preocupant”. A més a més, la parlamentària autonòmica ha recordat que “l'Ajuntament d'Alacant i, singularment, la seua alcaldessa, estan immersos en un cas de corrupció”.

“No entenem aquesta negativa del PP, si no és per la necessitat de protegir Castedo i intentar dissimular, a males penes, el desastre econòmic i financer a què ha conduït el consistori”,

A més, la diputada d'EUPV ha mostrat “sorpresa” davant les paraules del diputat del PP, Andrés Ballester, segons les quals l'informe de la Sindicatura de Comptes, publicat en la seua pàgina web, no existeix. “Resulta al·lucinant i ridícul que el portaveu conservador negue l'evidència i sostinga que un informe fet i difós per un síndic nomenat pel mateix PP, no existeix”, ha afirmat López Barceló.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.