Política

Marcos Palmer és un altre “col·locat” a l'alcaldia de Gandia

Locuta els vídeos institucionals que grava el càmera de l'alcalde, un altre col·locat del PP

El PSPV-PSOE en l'Ajuntament de Gandia continua aquesta setmana amb la campanya “El enchufado de la semana” per a donar a conèixer el nom dels més de 50 “endollats” que el govern del PP de Torró té repartits per les diferents dependències municipals i que demostren que cada retall anunciat en personal i que es ven com a estalvi en realitat és una mentida, perquè cada dia hi ha més col·locats.

Aquesta setmana, els socialistes destapen el nom de Marcos Palmer, un altre dels membres de las Nuevas Generaciones (formació política juvenil del PP) que troba un sou baix el paraigües de Torró. Perquè la població juvenil militant del PP de Gandia no està patint la gravíssima crisi que la resta dels joves gandians viuen hui en dia i que, en molts casos, els està obligant a abandonar el país.

Aquesta era l'autèntica aposta per la joventut que feia Víctor Soler en campanya electoral mentre mentia prometent treball per a tots. Només ha donat treball als seus, pràcticament a tots els seus, en un equip de gent amb feines de dubtosa utilitat i que ja li costen als gandians prop de 300.000 euros anuals.

Tot i que no se sap massa bé la tasca que realitza Palmer (perquè el que importa al PP no és la feina que facen, sinó donar-los un sou públic), el que sí se sap és que treballa en Alcaldia i que s'encarrega de posar veu als vídeos institucionals que grava el càmera de Torró, un altre col·locat que ja van destapar els socialistes.

Aquesta no és la primera relació laboral de Palmer amb el consistori. I és que el jove del PP va ser un dels beneficiats amb el Pla d'Ocupació Juvenil que ara s'han carregat Torró i Soler malgrat que la situació és cada vegada més greu. El motiu probablement serà que el PP prefereix gastar els diners per a aquella partida que donava feina a joves de tota la ciutat per a pagar als seus cadells.

Palmer engreixa la llista de col·locats del PP de Gandia en la llista de llocs de treball fets a mida en l'Ajuntament de Gandia a 55, i la xifra no deixa de créixer de manera escandalosa al mateix ritme que creix el nombre de persones sense feina a Gandia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

El delicte d’injúries a la corona serà refet sense una derogació de la llei mordassa

madrid

Arrenca l’Eurocambra més dividida

Brussel·les
guerra a gaza

Israel mata quaranta persones més en zones “humanitàries”

barcelona
política

Recorren contra la suspensió cautelar del decret de règim lingüístic a l’escola

barcelona
estat francès

El govern dimiteix en espera d’un acord per proposar primer ministre

barcelona
Estat espanyol

El Constitucional anul·la les condemnes a Chaves i Griñán pel cas dels ERO

Barcelona

Amnistia per a sis acusats d’aldarulls a Barcelona l’octubre del 2019

barcelona

Gemma Geis pren possessió del càrrec de diputada a la Diputació

GIRONA
Política

L’Audiència de Madrid no ajudarà Andorra a investigar Rajoy per l’Operació Catalunya

barcelona