Política

Es presenten 34 esmenes als pressupostos de l'Estat davant la discriminació de les comarques del Sud

Les poques consignacions realitzades als comptes generals han estat considerades com a un insult al conjunt del territori

El diputat de Compromís-Equo en el Congrés, Joan Baldoví, ha presentat hui les esmenes als Pressupostos Generals de l'Estat corresponents a les comarques d'Alacant amb l'objectiu de reivindicar la injustícia d'uns comptes per a 2014 “que tornen a castigar-nos de manera flagrant”.

Baldoví ha realitzat estes declaracions durant la roda de premsa que ha ofert hui a Alacant, junt al secretari de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido.

Baldoví ha destacat que “enguany els pressupostos tornen a insultar el nostre territori que de nou pateix un dèficit en les inversions, fins el punt de que els alacantins i alacantines rebran en 2014, 91 euros menys que la mitjana estatal”.

En aquest sentit, Joan Baldoví ha detallat que Compromís ha presentat esmenes per valor de 1.020 milions d'euros. En concret, 240 milions corresponen a la demarcació d'Alacant, 97 dels quals pertanyen a esmenes d'Alacant i la comarca de l'Alacantí.

Entre les esmenes proposades s'inclou la millora de la línia de rodalies Alacant-Múrcia, les obres de l'accés sud d'Alacant, la connexió per tren de l'aeroport de l'Altet, l'augment de les aportacions a Casa Mediterráneo, l'habilitació dels antics dipòsits de Campsa, la rehabilitació del Castell de Sant Ferran i la caserna de la Guàrdia Civil de El Campello, la regeneració de la costa, la mesurament de les emissions contaminants d'Alacant i l'adequació del Riu Sec.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia