Política

POLÍTICA

Una puja d'un 2,5% de l'IBI a Sant Julià de Ramis

L'equip de govern de Sant Julià de Ramis, format pel PSC i Unitat per a la Democràcia Municipal (UDM), ha aprovat les ordenances, que inclouen, entre altres coses, una puja d'un 2,5% en l'IBI. Els cinc vots del PSC (4) i UDM (1) van superar els quatre vots contraris –tres de CiU i un de SI– i les dues abstencions –una de CiU i una d'ICV.

L'alcalde, Narcís Casassa, que vol deixar el PSC, ha indicat que les ordenances pretenen ser “justes” i també inclouen un 3% d'increment en la taxa de recollida de residus “per equilibrar ingressos i despeses”, diu. Les ordenances bonificaran un 50% l'impost d'activitats econòmiques a les empreses que donin feina a aturats del poble i un 10% a les empreses amb pèrdues. Es mantenen els ajuts a l'hora de pagar l'aigua i les escombraries a les famílies nombroses i monoparentals.

El pressupost, el dia 25

A banda de les ordenances, els grups de Sant Julià negocien l'aprovació del pressupost del 2014, previst pel dia 25. CiU vincula el pressupost a les ordenances pactades, critica la puja de l'IBI i alerta que hi ha taxes de l'aigua molt diferents entre veïns.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.